Én aften i oktober på restaurant De2Have

Én aften i oktober på restaurant De2Have

4. oktober 2009 - kl. 0:16 - af

Han har udgivet bøger siden 1985 og fik sit store folkelige gennembrud i 1998 med kærlighedsromanen “Lucca” om den 32-årige kvinde, der efter en fatal bilulykke får ny indsigt ved mødet med lægen Robert.

Han fortsatte med stor succes – både herhjemme og i udlandet – sine kvindeportrætter i romanerne “Et andet lys” om den 56-årige advokat Irene Beckman, der tager tilværelsen op til revision efter at hendes mand har forladt hende og senest i “Fire dage i marts”, hvor verden går i opløsning omkring arkitekten Ingrid Dreyer.

Forfatteren er den snart 50-årige Jens Christian Grøndahl, der egentlig er filminstruktør af uddannelse, men som siden sin debut har skrevet 16 romaner, der allerede nu udgør et stort, klassisk forfatterskab.
Hans romaner udkommer i over 30 lande, og han har høstet massevis af fornemme, udenlandske priser.
Også herhjemme har både anmeldere og læsere taget godt imod ham, og han har bl.a. modtaget BG Banks Litteraturpris, Boghandlernes Gyldne Laurbær, Søren Gyldendal-prisen og såmænd også det hæderkronede Drachmannlegat.
Hans store psykologiske indsigt og den ekstremt velformulerede prosa har givet ham en meget trofast læserskare, der hele tiden venter på den næste Grøndahl.

Under SKAGEN LITTERATURFESTIVAL bliver der lejlighed til at møde ham i kød og blod når han stiller op på restaurant De2Have yderst på Grenen onsdag den 14. oktober kl. 19.30. Jens Christian Grøndahl, der har hus i Skagen Vesterby, vil fortælle om sit forfatterskab, og der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål til den populære forfatter.

Billetter købes ved indgangen, på Skagen Turistkontor eller på skagenbilletten.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Én aften i oktober på restaurant De2Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger