Skagen OK og Motions Efterårsløb i lørdags

Skagen OK og Motions Efterårsløb i lørdags

27. oktober 2009 - kl. 0:28 - af

41 deltog til dette gå – løbe og cykle arrangement som foregik omkring klubhuset på Gl. Landevej. En del af disse 41 var nye ansigter som prøvede kræfterne af i Skagens dejlige natur. Vi glæder os til at se jer igen ! Efterfølgende var der kaffe. Kagen dertil var sponsoreret af Jakobs Cafe.

 

 

Resultater:

14 km cykel:
1+2: Jens Mariager og Rasmus Lynglund 52,07 min
3: Kim Holmberg 53,17 min

5 km damer:
1: Pia Larsen 31,43 min
2: Janne Glenstrup 32,50 min
3: Ann Britt Christophersen 36,20 min

10 km damer:
1: Hanne Durhuus 53,37 min
2: Birthe Mortensen 61,15 min
3: Lene T Nielsen 61,55 min

5 km herrer:
1: NIels Riis 36,10 min

10 km herrer:
1: Claus Ryom 46,22 min
2: Ole Larsen 47,20 min
3: Colin Pedersen 51,40 min

Foto: Steen Lønroth . klik på billederne for at forstørre

  
  

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen OK og Motions Efterårsløb i lørdags' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER