Ja, kan man ikke selv, må man jo have hjælp

Ja, kan man ikke selv, må man jo have hjælp

30. oktober 2009 - kl. 14:06 - af

Ulovligt tilskud til Frederikhavnsk nyhedskanal på Nettet indbragt for Statsforvaltningen. En kommerciel nyhedskanal skal ikke have tilskud mener flere borgerrepræsentanter i Frederikshavn Kommune. Det er kommet frem, at Kommunen har støttet kanalen med 200.000 kroner fra den ellers ret så tomme kommunekasse.

Vi har spurgt Peter Nielsen (kons.) og han er helt enig i, at en såkaldt borgerportal skal have støtte, hvis det drejer sig om oplysninger fra kommune til borger. “Det var det, vi stemte for i sin tid”. Men en kommerciel nyhedskanal med reklameindtægter skal ikke have en krone.

“Hvis kommunen fandt på at ville lave en radioforretning magen til min og så gav et kommunalt tilskud, havde jeg jo ikke mange chancer for at drive en fornuftig forretning. Jeg kan forstå, hvis Nordjyske Stiftstidende og ugeaviserne er knotne. Og ikke mindst skagensavis.dk”

Vi her på avisen indrømmer, at det ville være dejligt med et kommunalt tilskud, men vi kan heldigvis selv – ikke mindst fordi avisen lige fra starten har været støttet af læsere og annoncører. Mere end 2.000 besøg om dagen vidner da også om succes.

Og vores læsere er meget flinke til at tippe os og sende indlæg om alt, hvad der sker i Skagen. Og det håber vi, de vil blive ved med.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ja, kan man ikke selv, må man jo have hjælp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger