Aalbæk Sjøw 2010 – ”Sammen vender vi strømmen”

Aalbæk Sjøw 2010 – ”Sammen vender vi strømmen”

7. december 2009 - kl. 10:09 - af

Aalbæk Sjøw 2010 er på trapperne: Efter at Aalbæk Sjøw landede med sidste revy, har revyen over sommeren og efteråret arbejdet med at stable en ny revy på benene, der får premiere på Diget, højskolen ved Skagen torsdag d. 4. marts 2010. Tiden har været brugt på at finde ny aktør, nye musikere, samt at gå på jagt efter nyt materiale iform af tekster til revyen. Revyens egen tekstteam har været på banen og skabt nogle gode tekster. Dog er hovedparten af revyens materiale skrevet af professionelle revyskribenter. Alt i alt har revyen haft 130 tekster at vælge imellem og ud af dem har revyens aktører valgt omkring 26 tekster til Aalbæk Sjøw 2010.

Revyens tema: Klima – sammen vender vi strømmen
Aalbæk Sjøw har næsten gjort det til en tradition og finde et tema til revyen. De sidste tre år har der været røgfri, sundhed og wellness og 2009-revyen havde flyrejse på programmet. Til 2010 revyen er temaet: Klima´et med det dobbeltbetydende slogan ”Sammen vender vi strømmen”. Revyens aktører har været ude i en foto-opgave for at finde forskellige energifråsende daglige hverdags ting, der påvirker klodens klima. Desuden tager revyen via slogan´et også fat på den globale finanskrise, som sammen med klimaet får det råd med på vejen ”Sammen vender vi strømmen” og sammen er hele holdet bag Aalbæk Sjøw 2010, klar til at give publikum en god portion grin, latter og tårer, hvor der ikke skal spares på den naturlige givende energi.

Ny aktør og nye musikere
Til at formidle det visionære på scenen står 6 aktører – 5 ”gamle” og 1 ny på scenen. På Aalbæk Sjøws scene findes stadig søskendeparret Vibeke ”Putte” Rafn og Bill Berg, som sammen med Dorthe Pedersen, Mette Kjær Thomsen og Erik Witt Olsen danner det ”gamle” team. Helt splinterny finder man skawboen Bjørn Møller Nielsen, som via en audition i foråret blev revyens 6. mand på scenen. Han afløser Ole Svendsen, som er trådt ned fra scenen og nu er revyens koordinator. Bjørn er debutant i revysammenhæng, men kommer med den erfaring, at han er vant til hurtig udrykning (omsat til sjøw: omklædning mellem numrene), da han til daglig er ambulancefører.
På den musikalske side har revyen været ude med mangel på en guitarist og en bassist. Kapelmester og pianist Poul Bendixen og trommeslager Villy Nielsen får nu følgeskab af 2 garvede musikere fra Frederikshavn. Det er Knud Erik Petersen, der er kendt som musiker i det nordjyske band Shindig (gruppen har bla. Spillet til bal ved Aalbæk Sjøw), samt Ole H. Christensen som er kendt i mange jazz-kredse i Nordjylland.Så der venter publikummet en god musikalsk ledsgelse til revyen.
Instruktion af Aalbæk Sjøw 2010 er igen lagt i kyndige hænder ved Marianne Svendsen, som for 5. gang instruerer revyen.

Premiere og billetsalg
Torsdag d. 4. marts 2010 er der premiere på Aalbæk Sjøw 2010 med titlen ”Sammen vender vi strømmen”. Det hele sker på Diget, højskolen ved Skagen. Revyen spiller i alt 6 gange med forestillinger torsdage, fredage og lørdage med den sidste forestilling lørdag den 13. marts. Fredage og lørdage bliver festaften med spisning for revyen og bal bagefter og som i 2009 er det det århusianske band ”Boogie” der spiller op til bal. Som tidligere år, er der igen bus til og fra revyen fra Skagen, Frederikshavn og Aalbæk.
Billetsalget kan ske fra torsdag den 31. december, hvor der vil være bestillingskupon i ugeaviserne ”Skagen Onsdag”, ”Lokalavisen Frederikshavn” og Nordjyske samt i Nordjyske med jævne mellemrum i januar. Desuden kan man bestille online på www.aalbaeksjoew.dk fra 1. januar og endelig på telefon 98 48 98 92 fra mandag den 1. februar.

klik på billederne for at forstørre og læse billedtekst

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aalbæk Sjøw 2010 - ”Sammen vender vi strømmen”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger