Måske et nyt håb om at finde Freja?

Måske et nyt håb om at finde Freja?

13. januar 2010 - kl. 1:00 - af

Redaktionen har modtaget en mail fra Frejas mor med ønsket om, at vi endnu engang minder hundeelskere imellem Skagen og Ålbæk om, at Freja måske stadig løber ensom omkring i området. Håbet svinder selvfølgelig lidt i denne skrækkelige kulde, men man har da før hørt om hunde eller katte, der finder et sted med læ og fodermuligheder og derfor overlever i længere tid.

Familiens håb er øget ved, at en dame fra Hulsig mellem jul og nytår ringede og fortalte, at hun den 23. eller 24. december om eftermiddagen var blevet standset af en mand på stranden ved Kandestederne. Han havde spurgt, om hun manglede en gravhund, idet han lige havde mødt en tilsyneladende herreløs gravhund, som han havde prøvet at indfange. Han opgav dog, da hunden bed efter ham.

Var det Freja? Håbet blusser op hos familien – og man vil forfærdelig gerne i kontakt med den venlige mand, der er ca. 50-55 år, gråhåret og med fuldskæg. Han kører i en firehjulstrækker.

Kender du denne mand, kunne du måske bede ham ringe til Frejas mor, Pernille Greve, på telefon 20 48 10 78, så hun kan spørge ham nærmere ud om den hund, han så. Eller eventuelt sende en mail med hans telefonnummer til p.greve@live.dk

Pernille Greve vil også gerne benytte lejligheden til at sige tak til de 570 medlemmer af Frejas Facebook-fan-klub, der har ydet hjælp og trøst i den svære tid.

Kommer der ikke snart nogen og finder mig?

Kommer der ikke snart nogen og finder mig?

2 kommentarer til “Måske et nyt håb om at finde Freja?” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Måske et nyt håb om at finde Freja?”

 • Laila Sonnichsen

  Hej Pernille.
  Også hej her.
  God informativ artikel.
  Ååååh hvor jeg dog håber, at det er lille Freja!
  Hver dag kigger jeg på diverse internetsider efter hende og kan og vil bare ikke slippe det.
  Kh
  Laila

 • Pernille Greve

  Kære Allesammen
  Der er blevet fundet potespor omkring et meget, meget øde sommerhus ved Kandestederne kort tid efter “manden” forsøgte at fange gravhunden på stranden. En jæger har været på stedet for at udelukke, at der er tale om rævespor. Jægeren mener at sporene er alt, alt for små til at stamme fra f.eks. en ræv. Af hele mit hjerte håber jeg at det er Freja sammenholdt med manden har mødt en gravhund på stranden.
  Jeg har brug for her at udtrykke min taknemmelighed til de fuldstændigt fantastiske mennesker, der har trodset sne, stadig trodser sne, har skaffet køretøjer og har været og er der 120% – jeg er overvældet af taknemmelighed.
  Kærlig hilsen Pernille (tlf. 20481078)
  Alle kan se mere på “Hvor er Freja” på Facebook.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Måske et nyt håb om at finde Freja?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger