Alt for få til flot arrangeret konfirmandmodeshow

Alt for få til flot arrangeret konfirmandmodeshow

15. februar 2010 - kl. 0:13 - af

Endnu engang var det helt store arragement sat i værk, for at de unge i Ungdomshuset kunne vise hele Skagen at de er de sejeste modeller. Tøj fra Seeds, Marcus og Vera Moda – Stenbroen havde briller, smykker og ure – håret sat af Salon Fashion – make-up til pigerne fra Matas – hertil musikanlæg og computere fra Expert v/Robin Thomsen, cykler fra Cykel Ole og masser af kage fra Super Brugsen.
Desværre skal Ungdomshuset konkurrerer med X-factor i fjernsynet, så fremmødet var til dagen ikke af det største Ungdomshuset har oplevet.

Men som leder Lene Thomsen siger: Vi er meget glade for at der kommer nogen og ser på de unge når de har gjort sig umage for at lave et flot arrangement i samarbejde med de mange butikker. Og jeg kan forstå at forældrene der var på besøg var meget stolte af deres børn da de gik ned af Catwalken.

Modellerne var alle meget opsatte og mon ikke der i den næste tid vil blive plaget lidt derhjemme om ikke der kunne blive plads til at komme ned i en af butikkerne og købe nyt tøj. Måske der også skal blive plads til en tur til frisøren – Matas – Stenbroen – Cykle Ole – Expert.

Til sidst vil Ungdomshuset gerne sig mange tak til alle butikkerne for hjælpen med modeshowet. Tak for udtrækningspræmier, tak til alle forældre for lån af Jeres børn.

Med håb om at vi kan få lov til at lave et lignende arrangement på et senere tidspunkt.

 klik på billederne for at forstørre og læse billedtekst

   

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Alt for få til flot arrangeret konfirmandmodeshow' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger