
Ny bog: Fra pizza-boy til stjernekok
16. februar 2010 - kl. 9:42 - af Michael Egelund (WebRedaktĂžr)
âHvad i alverden spiser du?â hedder en bog, som udkom i sidste uge. Her fortĂŠller den unge skagbo ,Jacob Sigsgaard, hvordan han arbejder med â… at forvandle BrĂžndums til det bedste spisested i Skagenâ.
I et af bogens kapitler kan man lĂŠse, at Jacob allerede, da han arbejdede som opvasker pĂ„ âAlfredoâ pĂ„ Havnevej, satte sig et mĂ„l: âJeg vil lave mad sammen med de bedste i verdenâ.
Turen ned til BrÞndums Hotel kom til at vare syv Är. Den gik nemlig over EUC-HjÞrring, kokkeuddannelse med sÞlvmedalje og bÄde lÞnnet og ulÞnnet arbejde pÄ flere stjerne-restauranter rundt om i landet. Ind imellem har der vÊret masser af kartoffelskrÊller og opvask, for det kommer ingen udenom.
âGod mad handler om kĂŠrlighedâ, fortĂŠller Jacob i den nye bog. âHvad i alverden spiser du?â er en debatbog om mennesker, mad og miljĂž. Det er vel noget de fleste mennesker interesserer sig for, og heldigvis er bogen skrevet i et mundret sprog og med mange illustrationer.
Bogen kan kĂžbes hos boghandleren.
Artikeltext marianne bindslev
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Ny bog: Fra pizza-boy til stjernekok' til en bekendt