SF Frederikshavn afholdt lørdag generalforsamling

SF Frederikshavn afholdt lørdag generalforsamling

9. marts 2010 - kl. 8:42 - af

SF-Frederikshavn afholdt lørdag en meget velbesøgt generalforsamling i Skolegade 8. Det seneste år er medlemstallet steget med ca. 25%, så det var en glad og stolt formand, der takkede af. Karen Nannastad har været formand gennem hele kommunesammenlægningsfasen, gennem to kommunalvalg og mener nu, det er på tide at overlade formandsposten til en anden. Kasserer Vera Nørgaard giver ligeledes stafetten videre, så der var
tak, ros, blomster og et flot maleri af Berit Jensen til dem begge. Ny formand bliver Paul Rode Andersen. Nyvalgte bestyrelsesmedlemmer: Villy Andersen, Mirian Højmark og Aino Linkhorst. Bestyrelsen består desuden af Lene Østner, Søren Visti Jensen og Jette Fabricius Toft, og suppleanter er Inge Lise Djernø & Ingolf Hedegaard.
Som bilagskontrollører fortsætter Susanne Sleiborg sammen med Karen Nannastad, Ingolf Hedegaard forbliver repræsentant i SF-Nordjylland, mens Villy Andersen, Mirian Højmark, Lean Waage Beck, Brian Pedersen og Jette Fabricius Toft tager til SFs landsmøde i Odense den 23.-25. april. Generalforsamlingen havde en rigtig livlig og spændende debat, hvor forholdet mellem lands- og kommunalpolitik kom på banen. Partiet skal – i begge tilfælde – vænne sig til at være et stort parti, hvilket i højere grad giver risiko for splittelse og divergens, men samtidig er en optimal platform i forhold til det brede samarbejde.
Den 9. marts og den 12. april er der medlemsmøder med hhv. Karina Lorentzen og Anne Grethe Holmsgaard – begge dage fra klokken 17 i Skolegade 8. Der vil også i det kommende år være fokus på emner som integration, skoler/uddannelse, sundhedsvæsen og handikappolitik.
Der er adskillige store lokalpolitiske sager, der forventes afklaret inden for den nærmeste
fremtid. Blandt andet blev der debatteret skolestruktur, institutionsplan, Palm City og
Energiby. Samtidig tog Brian Pedersen hele skylden for uafhentet affald, uryddede veje/
fortove samt vejret SFs lokale partiforening har et meget flot og fremgangsrigt år at se tilbage på, men sandelig også mange aftryk, der skal sættes fremover! Her kan trækkes en tydelig parallel til det
sidste punkt på dagsordenen, inden spisning og hyggeligt samvær.
Mandag den 8. marts er det kvindernes internationale kampdag, og i den anledning distribueres
foldere under parolen: Meget at fejre – meget at kæmpe for!

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SF Frederikshavn afholdt lørdag generalforsamling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger