Nutidens Kvinder hos Fremtidens Købmænd

Nutidens Kvinder hos Fremtidens Købmænd

12. marts 2010 - kl. 9:54 - af

32 af foreningen “Nutidens Kvinder”s 175 medlemmer var torsdag på en dagslang tur til Ebeltoft. De var inviteret af DanskSupermarked, der betalte bussen, og formålet var at besøge “Bøgehøj Storcenter”. Et center, Dansk Supermarkeds elever havde opbygget på Bøgehøj Kursuscenter i Ebeltoft.
Der var imidlertid ikke noget, der kunne imponere Skagens-Kvinderne. Udsalgsvarer og meget traditionelle boder. Måske skulle man sende lærerne på et kursus i nytænkning, for det var i hvert fald ikke de unge menneskers entusiasme, der var noget i vejen med.

Dernæst havde damerne 2 timer i fri dressur i den skønne, gamle Ebeltoft by. Der var adskillige caféer, butikker og gallerier, der fik besøg den eftermiddag. Vejret var helt i top. Det samme var humøret, da turen atter gik mod nord i Jens-charufførs flotte bus, der bragte damerne til Nicolines ved Sæby, hvor foreningen gav middag: Flæskesteg og citronfromage. Rigtig gammeldaws og hjemmelavet. Uhm!

Der var nok en enkelt eller to eller måske 30, der fik sig et lille glas rødvin til maden.  I hvert fald nåede humøret uanede højder på den sidste del af turen. Chaufførens vittigheder og gåder hjalp godt til, men det helt store latterbrøl lød, da damerne fra de høje vinduer i bussen kunne kigge ind gennem vinduerne i et hus ved Ålbæk, hvor de spottede et juletræ – med lys – tændte!
Men hvad søren, der er jo stadig næsten 3 uger til påske.

Vil I lige have turens sidste gåde? Hvad er det, Vorherre giver os gratis to gange, men som vi skal betale for tredje gang? Vi lægger svaret på i morgen, hvis ikke læserne har sendt svaret forinden.

 

En kommentar til “Nutidens Kvinder hos Fremtidens Købmænd” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nutidens Kvinder hos Fremtidens Købmænd”

  • ingrid andersen

    Hvis man ønsker at blive medlem kan man blot henvende sig til .
    Ingrid Andersen granvej6@ gmail.com
    venlig hilsen
    Ingrid

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nutidens Kvinder hos Fremtidens Købmænd' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger