Johnny Reimar indtog Skagen Bryghus

Johnny Reimar indtog Skagen Bryghus

13. marts 2010 - kl. 17:28 - af

Ingen tvivl om at Johnny Reimar er en gammel garvet musiker, med mange √•r p√• bagen i branchen. Han er fangede publikum lige¬†fra starten, og alle sang med fra f√łrste sekund. Aldrig har der v√¶ret s√• god stemning, og s√• meget f√¶llessang i bryghuset. Selvom Reimar har n√•et pensionist alderen, s√• kan han i den grad f√• folk op af stolene. Friske bem√¶rninger og lune historier imellem sangene, fik publikum til at bryde ud i latter op til flere gange.

“Jeg vil gerne takke Johnny mange gange. Flot af ham, at han tog sig tid til tage turen helt til Skagen. Omkring 140 g√¶ster kiggede indenfor, og efter hvad jeg erfarede, s√• fik alle smil p√• l√¶ben og en god oplevelse med hjem i rygs√¶kken. S√• alle jer der ikke n√•ede det, hvem ved, m√•ske gentager vi succesen i g√•rdhaven til sommer, udtaler en meget tilfreds direkt√łr & brygmester Ren√© S√łgaard S√łrensen.¬†

 

  

4 kommentarer til “Johnny Reimar indtog Skagen Bryghus” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Johnny Reimar indtog Skagen Bryghus”

 • Michael Egelund (WebRedakt√łr)

  Hej Jytte

  Jeg har fået en mail fra Johnny Reimar hvor han skriver at han desværre ikke kender sangen.

  Michael Egelund
  Webredakt√łr

 • Henning Thomsen

  Hej Jytte.
  Jeg har fundet melodien ;-)) Little Dipper Slop, dog ikke med Fenders, som jeg tror du mener har lavet den, men denne er med Danish Sharks.
  pr√łv at s√łge p√• you tube, under little dipper slop.

 • Ren√© S√łgaard S√łrensen

  Hej Jytte…..jeg skal nok sende dit sp√łrgsm√•l videre til Hr.Reimar ūüôā

  Mvh. René, Skagen Bryghus.

 • jytte andersen

  Hej Johnny. `jeg kan ikke andre steder finde hvor jeg kan skrive mit sp√łrgsm√•l.
  Da jeg var ung var jeg helt vild med jeres musik, havde en plade med en melodi der vist nok hed,, little dipper slop,, et fantastisk guitar nr. Har k√łbt mange cder med jeres musik , men uden held med dette nr. Er den p√• en af jeres cder , vil jeg utrolig gerne k√łbe den, hvis jeg f√•r det at vide. Mange hilsner Jytte

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Johnny Reimar indtog Skagen Bryghus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger