Med Lions – mod misbrug, nu på femtende år

Med Lions – mod misbrug, nu på femtende år

24. marts 2010 - kl. 0:22 - af

Lions Danmark iværksatte i 1995 kampagnen ” Med Lions – mod misbrug”. Kampagnens formål er at få unge mennesker til at tage klar stilling til misbrug – at sige Nej og turde vise det ved fx at bære en “pin”, med symbolet en rank, flot, rød tulipan – samt en trist, bøjet og grå tulipan. Kampagnen kører nu igen på femtende år.

 
Lionsklubber, idrætsforeninger, spejderklubber og ungdomsorganisationer har igennem årene solgt tusindvis af pins i lokalområderne. Overskuddet er brugt til lokale ungdomsaktiviteter, som giver de unge et tilbud om godt socialt samvær.
I år har de danske Lionsklubber valgt uge 12 til “Med Lions – mod misbrug” uge
I ugen op til uge 12 vil Skagen områdets virksomheder, butikker, m.m. blive kontaktet med tilbud om at købe en buket tulipaner for 100 kr. For 12. år i træk er det Skagen Håndboldklub og Skagen Badmintonklub, der står for dette salg og som dermed også får god gavn af de penge, som bliver samlet ind, idet Lions støtter begge klubber.
Som afslutning på kampagne ugen sælger Lions Club Skagen tulipaner lørdag den 27. marts fra kl. 10 på Sct. Laurentiivej ved Viggo Hansens Plads, hvor man håber mange skagboer og gæster vil støtte arbejdet mod misbrug ved at købe tulipaner.
Som ved enhver anden Lionsaktivitet går overskuddet ved salget ubeskåret til Lions humanitære arbejde – i dette tilfælde til forebyggende arbejde mod misbrug.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Med Lions - mod misbrug, nu på femtende år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger