Små FDF´ere på tur til Strandby i lørdags

Små FDF´ere på tur til Strandby i lørdags

14. april 2010 - kl. 0:32 - af

Lørdag var 11 af de yngste fra FDF Skagen på tur til Strandby, hvor de, sammen med ca. 75 andre FDF´er fra Nordvendsyssel distrikt, deltog i den årlige PU-TU dag. Dette er en dag kun for Puslinge og Tumlinge, men da Skagen i år også har Småkravl, deltog disse også.

FDF´erne og deres ledere tog toget fra Skagen station til Strandby hvorfra de gik ned til Strandby kirke, som har form som et skib. Der var dog mange andre bud på hvad kirken lignede. Bl.a. var der én som mente at loftet i kirken mere lignede en kæmpe chips end bunden på et skib. En anden syntes kirken lignede en saddel til en hest. Fra kirken var der et løb med 6 tilhørende sjove poster rundt om i Strandby. Der skulle f.eks. dystes i at tænde bål på tid, kendskab til fisk og gummistøvlekast.

Midt på dagen var der selvfølgelig indlagt en velfortjent frokostpause, og dagen blev afsluttet med en festlig andagt i kirken.
Børnene fik, foruden mange gode oplevelser, et lille minde med hjem til at hænge på forbundsskjorten. Hjemme venter der også et 5 km. vandremærke, da ruten minimum havde denne distance.
Kl. 16.15 modtog forældrene en flok meget trætte børn på stationen i Skagen.

   

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Små FDF´ere på tur til Strandby i lørdags' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger