Skagen Marathon 10.10.10 er nu åben for tilmeldinger

Skagen Marathon 10.10.10 er nu åben for tilmeldinger

22. april 2010 - kl. 16:01 - af

Arrangørgruppen bag Skagen Marathon 2010 har på baggrund af mange opfordringer besluttet at udvide antallet af løberuter med et ½ og ¼ maraton.

”Danmarks nordligste maraton er nu åben for tilmeldinger på hjemmesiden www.skagenmarathon.dk” fortæller formand Mogens Eeg, Skagen Helse.

”Arbejdsgruppen bag det første maraton i Skagen har fået mange henvendelser omkring løbet d. 10.10.10 kl. 10:10” fortsætter Mogens Eeg. Der er specielt mange ønsker om at få koblet yderligere løberuter på såsom ¼ maraton på vores arrangement. Vi har besluttet at imødekomme disse ønsker og afvikler således derfor nu også et ¼ maraton. Det bliver derfor muligt at løbe enten 1/1, ½ eller ¼ maraton i Skagen d. 10.10.10..
”Vi tror også, at vi med denne udvidelse af løberuter vil være i stand til at trække mange løbere til Skagen og her tænker jeg bl.a. på løbere fra en række af landets større virksomheder” siger Mogens Eeg. “Løb er jo efterhånden blevet en af de ting som man står sammen om på sin arbejdsplads, hvorfor vi håber, at mange løbere fra forskellige virksomheder vil være med til at skyde det første maraton løb i gang i Skagen” uddyber Mogens Eeg.

”Men som fortalt tidligere så håber vi, at vi med denne store forhåndsinteresse når vores målsætning på 500 – 700 løbere. Hvilke løbere vil ikke gerne kunne sige, at de har været med til at løbe det første løb i Danmarks nordligste by fortsætter Mogens Eeg”. ”Vi tror derfor på, at kombinationen af at det er første gang, der laves denne slags løb i Skagen kombineret med de helt unikke omgivelser gør, at vi når vores målsætning på 500 – 700 deltagere denne første gang” slutter Mogens Eeg.

Bag løbet står Skagen Helse i samarbejde med Skagen Motionsklub, Frederikshavn Erhvervsråd, Skagen Turistbureau, Skagen Handelsstandsforening, Frederikshavn Event, Skov og Naturstyrelsen, Skagens Museum, Color Hotel Skagen, Skagen Strand, Skagen Havn, Skagen OK & Motion og lokale ildsjæle.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Marathon 10.10.10 er nu åben for tilmeldinger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger