Så er hærværket begyndt – Hyttefadet er åbent

Så er hærværket begyndt – Hyttefadet er åbent

12. juli 2010 - kl. 8:03 - af

Diskotek Hyttefadet åbnede her i weekenden, og allerede i morges så øjenvidner nogle unge mennesker øve hærværk på den udendørs belysning på “Krøyers” på Højensvej. Desværre havde vidnerne – der lige var blevet vækket af larmen fra de unge diskoteksgæster – ikke noget kamera ved hånden.

Så hold på hat og løse tænder, havemøbler, parasoller og til salg-skilte de næste 3 uger.

En haveejer på ruten har foreslået, at alle lægger haveslangen parat, så man kan give de unge et forfriskende brusebad på vejen hjem – men det må man som bekendt ikke.

Og det er jo også lidt synd for alle de søde og rare og glade unge mennesker, der hygger sig i sommernatten, at nogle få vandaler ødelægger alle de unges rygte.

8 kommentarer til “Så er hærværket begyndt – Hyttefadet er åbent” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

8 kommentarer til “Så er hærværket begyndt – Hyttefadet er åbent”

 • Glade og syngende unge mennesker på vej hjem fra byens natteliv, er der ingen som gø´r af –
  Nej, det folk er yderst trætte af – er hærværket – det burde enhver kunne forstå – –

  og Pusher street – er ikke fundet på i en sen nattetime – kan fortællet et eksempel: en dreng (dengang var han 13 år) – lånte 200 kroner af sin mor – fortalte hende, at han skulle i byen – istedet for ville han prøve om han kunne købe noget hash – han tog turen på Pusher street og kom hjem med x-antal gram hash.

  Har man penge kan alt jo købes, ikke sandt… Og jeg er helt enig med – at noget mere politi – ville være på sin plads – men fik fornyligt bekræftet – at den lille politienhed som vi har i Skagen – forsvinder helt – der er jo nye sammenlægninger på vej i de nye kommuner.

 • siden du nu er så sikker på at folk sælger stoffer (naturmedicin) synyes jeg da du skulle gå derned en lørdag nat og konfronterre nogle af de mennesker du mener sælger deres lort dernede !! istedet for at sidde og pive og anklage navgivne steder herinde ik !!!

 • til Søren…Jeg vil lige slå en ting fast, jeg angriber ikke nogle steder inde i byen, jeg siger bare at folk sælger deres “natur medicin” bagved disse steder, det kunne være alle steder i byen, men nu har forhandlerne af “alternative rusmidler” nu valgt disse steder, da de ligger tæt ved diskotekerne og her bliver der nok omsat for flere penge end der nogensinde vil blive lavet hærværk for i Gl Skagen… Og jeg mener naturligvis heller ikke at folk skal have deres ting ødelagt i Gl. Skagen, jeg mener at begge problemer kunne løses ved mere synlighed fra politiets side..

 • til martin n …. syntes det er flot du kan angribe steder inde i byen hvor vi kommer hele året men faktum er at der ik bliver smadret for flere tusinde kroner derinde hver dag som det er tilfældet når rige uopdragne unge fra sjælland hærger gammelskagen(højen) .og lene pusher street er det ik bare noget en skagbo der har kedet sig en lang vinter aften har fundet på??? kommer selv en del i byen omkring copacabana og kan ik nikke genkendende til de ting i skriver .. håber de unge i gammelskagen opfører sig ordentligt den her sommer for vi er MANGE der er trætte af dem !!!

 • Foreløbig i følge Nordjyske Tidende er der en 18årig Hellerupdreng, der har fået lidt tæv af nogle kammerater på Jens Rasmussensvej i Gl. Skagen, sålænge de kan holde det inden for egne rækker, OK fra min side, bare han ikke er kommet for slemt til skade.

  Men den helt slemme Hellerupuge er endnu ikke begyndt, så havde jeg set dem til morgen, det har dog lykkedes dem, at rive en masse cirkusplaktater ned fra lygtepælene langs Højensvej.

  Til Martin n
  Indtil for et par år siden, hvor man nedlagde Politiet i Skagen, var der altid om morgenen en politipatrujle ved havnen, og omkring Cafeerne, dem ser man ikke mere. Der er frit løb nu for hærværksbørnene,
  Paul

 • Det kan nu godt være at Martin N – synes at vi er hurtige til at reagere, men vi har jo prøvet hele “balladen” før, hvor man får ødelagt, ting og andre effekter som man er glade for: (det kan nu godt være, at de bare har ødelagt “en lampe” , men det kan nu godt være at man er meget glad for den lampe.
  Ting som man nu engang er glad for behøver nu ikke at være fint og fancit.

  Og det koster, det er jo ikke alle, der har lige mange penge, og tingene skal jo repareres igen, ikke sandt!

  og bare rolig – jeg ved godt at vores egne rødder, heller ikke er guds bedste børn – men derfor behøver jeg ikke at entre byens natteliv – især ikke pusher street – for at se hvad der foregår – vi kommer jo ud engang imellen, når vi er færdige med at servicere turisterne…….

 • God kommentar Martin. Du har noget så ret.

  Men det er jo skønt at kunne fjerne fokus fra egne daglidags problemer og utilstrækkeligheder, ved at kunne skrive om lidt problemer i Gl. Skagen.

  Det er sikkert kun en meget lille del af de tilrejsende gæster, som står for de ting som nu sker i Gl. Skagen, men det bliver blæst op til at det er “alle de fra Hellerup”, og dermed bliver gjort til “sandheden”.
  Der sker sandsynligvis ikke mere derude end der gør inde i byen, men hvem gider skrive om det?

  Ligesom alle Hellerup-unge bliver skåret over en kam hos nogle her i byen, så tvivl ikke på, at vi skawboer også bliver det, med det evindelige brokkeri som skrives her på siderne, ikke kun om dette emne, men det generelle brok, ligegyldige og barnagtige kommentarer, som flyder fra ganske få personer.

  Og det er bestemt ikke god reklame for Skagen og omegn.

 • Undskyld lavede man lige et indlæg pga. nogle unge havde ødelagt en lampe eller andet belysning?

  Sidder man godt nok og venter på at der skal blive noget man kan brokke sig over, så man kan sidde og give hinanden ret og sige ja det er også rigtigt, og dumme københavner unger osv.

  Jeg syntes i skulle kigge nede bag sømandshjemmet fra kl 24- 05 om natten og se hvad skawbo unger laver, eller på stien ved siden af copa-cabana….
  Der er langt størrer problemer end i aner hvis i bare kommer lidt ud engang imellem.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er hærværket begyndt - Hyttefadet er åbent' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger