Så åbnede Skagens nye motions tilbud

Så åbnede Skagens nye motions tilbud

1. september 2010 - kl. 9:36 - af

I lørdags kl. 13.00, åbnede LOOP Cirkeltræning på Kattegatvej 11, det 14. LOOP center i Danmark.
Tilstrømningen var stor lige fra dørene blev slået op. Mange havde valgt at bruge lørdag eftermiddag til at besøge LOOP centret. Et moderne og meget flot indrettet center, som både indeholder en M/K cirkel og en cirkel kun for piger og kvinder. Et flot lokale med cykler og Cross Trainer til opvarmning, samt et område til udstrækning og afspænding.
I cafe området er der cafe stole og borde, samt lædersofaer, hvor man kan sidde og nyde Bio Pejsens ild og nyde en kop te eller kaffe – som i øvrigt er gratis. Der kan også købes kolde drikke og frugt.
I tilstødende lokaler er der massage stole, så er man blevet lidt øm eller haft en hård dag på jobbet kan man for bare kr. 20,- få 10 minutters afslappende massage i rolige omgivelser.
Har man børn med er der også tænkt på dem – de helt små kan ligge i den blå kravlegård i kvindecirklen mens mor træner. De lidt større børn kan tegne, male eller lege med Lego klodser. Der er tænkt på alt – der er næsten ingen undskyldning for ikke at kunne passe sin træning.
Skagensavis.dk fangede daglig leder Helle Thomsen og ejer Niels Jørgensen – som havde travl med at tage imod de mange gæster. ”Det er helt overvældende så mange mennesker der har valgt at besøge os” siger Helle og Niels inden der kommer flere gratulanter.
Selv om der er mange, er der tid til at fremvise lokaliteterne. Instruktørerne viser gladelig maskiner og lokalerne frem og får snakket med de mange besøgende.
Mange var allerede på dagen interesseret i at tilmelde sig. Folkene fra LOOP´s hovedkontor var travlt beskæftiget med at booke medlemmer og prøvetimer.
Skagensavis.dk talte kort med Kædedirektør Brian Schneider som var meget imponeret over den store tilstrømning – som han udtalte: ” Skagen sætter nok nye standarder for åbning af LOOP centre i fremtiden”.
”Der er blevet gjort en kæmpe indsat af hele personalet og jeg ved at ejerne Marianne og Niels Jørgensen har trukket store veksler på venner og personalet – så det er jo fantastisk at se hvordan lokalerne er blevet forvandlet fra ”Det Gamle Jobcenter” til et tip top moderne træningscenter” Slutter Brian Schneider, som skal videre med at booke medlemmer.
På vej ud fanger Skagensavis Niels Jørgensen, som er helt overvældet over de mange besøgende og ikke mindst gaver. ”Skriv lige mange tusinde tak til alle. Vi – personalet – skal nok love at ingen bliver skuffet, mød endelig op eller book en prøvetime – som i øvrigt er gratis. Så snakker vi medlemskab bagefter”.
Man kan også booke online på www.loopcirkeltræning.dk. indskyder Niels Jørgensen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så åbnede Skagens nye motions tilbud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger