Nej tak til hotelanneks på Markvej 24

Nej tak til hotelanneks på Markvej 24

16. januar 2011 - kl. 7:16 - af

Ejerne af Foldens Hotel har søgt Kommunen om tilladelse til at indrette hotellejligheder i ejendommen Markvej 24 i Skagen. Forvaltningens indstilling hertil blev et afslag. Og ansøgning blev efterfølgende behandlet af Plan- og Miljøudvalget på udvalgets møde i tirsdags, nemlig den 11. januar 2011. Også her blev ansøgningen afvist.

Ejendommen ligger i et område med helårsbeboelse. Dog tillader kommuneplanrammen, at i samme område kan der også ligge dagligvarebutikker, institutioner, offentlig og privat service tillige med erhverv, hvor det kan foregå uden gener for omgivelserne. Boligområdets karakter må ikke ændres. De bevilgende myndigheder har vurderet at indretning af hotelanneks med 6 hotellejligheder ikke kan etableres uden at det giver gener for naboer og det omgivende boligområde. Mere trafik og mere uro i almindelighed. Og gives der tilladelse til etablering af hotelannekser i boligområder så vil der uden tvivl komme flere ansøgning. Og så har vi balladen. Altså nej tak til hotelanneks i ejendommen på Markvej 24. Naboerne kan få deres skønhedssøvn, også om sommeren.

Tekst: Thorbjørn Pedersen

15 kommentarer til “Nej tak til hotelanneks på Markvej 24” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

15 kommentarer til “Nej tak til hotelanneks på Markvej 24”

 • Karsten Drastrup

  Ja vi var OPPE PÅ 24 Lastbiler og 40 ansatte men kunne igen steder få at holde kæmpede en kamp og rendte kold ,man kan ikke både diskutere og drive forretning 110% som vi skal her for at klare os ,
  nu er vi 4 ansatte og har det bedre og håber da også kommunen har det bedre med 36 arbejdsløse mere
  DET ER HELT FORFÆRDELIGT OG TÆNK DERES TANKEGANG

 • Gitte Nordmann

  Jeg sad lige her en lille stille aftens stund og funderede over, om det snart er det værd længere.

  Min dag starter med at jeg bliver ringet op, at min far har brækket benet er faldt ud af sengen, han er stort set lige kommet sig over sin brækkede ankel, som han havde ved fald.
  Senere ringer HP Huse som skal til at lave værelser med bad og toilet på vores Anneks bygning på Bankvej, hvor vi er lige så dårligt stillet som alle de øvrige lejere i dette område, med opkøb af vores grund, vi fik tilbudt at købe denne grund på 611 kvm til en pris a 2,7 mill, ja jeg var chokket og bestemte mig for at blive i vores leje med havnen, hvor vi har en kontrakt på ca. 30 år frem.
  De mente ved at tilbyde mig grunden til 2.2 mill var de flinke, hvilket jeg stadig så absolut ikke mener, vores grund er beliggende ved den gamle bankbygning, denne grund er betalt og etableret af banken i sin tid, der ud over er der ingen speciel god udsigt og den er ligeledes beliggende på forurenet jord.
  Men HP Huse ville lige underrette mig om, at da det var havnens grund kunne, kommunen ikke give tilladelse til dette byggeri, såfremt jeg ikke ejede grunden.
  Jeg føler mig virkelig bondefanget her og vil selvfølgelig gerne igang med dette byggeri da værelserne er udlejet til sommerperioden, hvor er retfærdigheden i dette, skal havnen bestemme hvad man skal betale og sætte en stopper for udvikling i denne by.
  Jeg ved hvis jeg siger ja, hvad så med Cykel Ole, Sømandshjemmet og de øvrige lejere, sikken et dilemma.
  Senere på dagen kom så det sidste chok!!
  Jeg finder nu ud af til min skræk, at der er givet tilladelse til etablering af opholdssted til kriminelle i samme boligkvarter, hvor man har nægtet mig at drive en lille del af vores hotel, hvor er retfærdigheden i dette?
  Er der lavet nabohøring vedr. dette?
  Karsten Drastrup, du har fuldstændig ret i sin udtalelse, man har simpelthen lyst til at give op og række hænderne i vejret og sige, Skagen Havn og Frederikshavns Kommune er ikke interesseret i udvikling, men åbentbart kun afvikling.
  Jeg måtte simpelthen have luft, jeg prøver at gå videre ved advokathjælp, da jeg ikke rigtig føler jeg kan magte denne opgave længere.
  Er dette en værdig måde at skulle drive forretning på. jeg spørger bare?

  Gitte Nordmann
  Foldens Hotel

 • Karsten Drastrup

  Kan da ikke forstå det sku give mere LARM da det er VOKSNE menesker der lejer .og det er fastboende lejere eller det er skiftende skulle ikke gøre den store forskel
  da det er Foldens Hotel ku jeg jo forestille mig der er opsyn og der skal vel også TAGES HENSYN til de andre gæster
  er det et hus der er ferie gæster i og ejeren er udenbys er der jo ingen opsyn og så tror nogen jo de kan gøre det som det passer dem men der er jo en LOV og overholdes den ikke er det vel BARE 114 og så burde det fis være ovre
  og fik FOLDENS medvind på MARKVEJ kunne man vel godt forestille sig de kunne være intereseret i den gamle skipper skole men hvor meget
  MODGANG/BØVL orker man igrunden
  til sidst rækker man hænderne i været og siger INTET GØRE -INTET GØRE FORKERT
  Lad dem få den tilladelse og lad pengene/arbejdspladserne blive i byen og lad os komme videre

 • Som beboer på Spliidsvej kan jeg kun give Helle Folden fuldstædig ret mht
  larmen på Spliidsvej om sommeren! Problemet er desværre kun blevet større år for år som husene omkring os er blevet opkøbt og bruges til udlejning. Et råben
  og skrigen om natten er blevet dagligdagen om sommeren og med dåser og flasker i haven samt andet skidt. Jeg ved at man ikke kan drage en samlet konklusion over folks opførelse, men hold da “ferie”, hvor bliver man træt af det indimellem.

  Nu lyder jeg som en gammel brokr….men sådan er det altså!

  Samtidig vil jeg godt sige at Gitte & Co., gør et stort arbejde for byen med
  investeringer, indtægter etc. så ingen kritik til dem:-)

  Med venlig hilsen
  Erik

  PS: Måske skulle Gitte & Co., købe den “gamle” skipperskole, den står jo snart tom og den ligger jo godt med nærhed til havnen, natteliv og stranden:-)

 • jeppe nielsen kyk

  Jeg må sige, jeg blev noget overrasket over, at plan-og miljøudvalget,
  sagde nej, til at omdanne markvej 24 til hotelanneks.

  Det ville have givet hele området, et stort løft, at bygningen, ville blive
  renoveret.

  Jeg kan ikke se hvad skade, det kan kan gøre, at der blev lavet et hotelanneks.
  Der er egen parkeringsplads til bygningen, lige over for, ligger der en stor par
  keringsplads, og de fleste omkring ligende huse, bliver brugt til fritids eller feriehuse.

  Vi snakker så meget om, at vi skal skabe vækst i skagen, og dermed flere ar
  bejdspladser, der for er det mig en gåde, at der blev sagt nej til projektet.

  Jeg kan kun håbe, at Gitte Nordmand, vil kæmpe videre, hun har i hvert fald
  min fulde støtte, til det videre forløb.

  Hilsen byrådsmedlem Jeppe Nielsen kYK.

 • Helle G Folden

  Som en der bor fast på Spliidsvej og pines og plages hele sommeren af store grupper af voksne mennesker der lejer sig ind i diverse private udlejningsejendomme i området, er jeg naturligt mistænksom overfor endnu mere udlejning i området.
  Os som bor i den første del af Spliidsvej og beboerne på Møllevang, udsættes hver sommer i 3 mdr for tortur hele døgnet af permafulde voksne mennesker fra vore skandinaviske broderlande, folk som opfører sig så umodent og latterligt at man føler sig hensat til Sunny Beach og ikke det ellers så stilfulde Skagen vi alle er stolte af.
  Når nu Gitte så siger at der kun vil blive udlejet til børnefamilier så har Jeg selvfølgelig ikke noget som helst problem med projektet, og er helt enig med at bygningen trænger til en ansigtsløftning.
  Disse familier bliver måske bare overraskede over at der faktisk ikke er så stille og roligt i området som man skulle tro, der er allerede indgivet en klage til kommunen over en udlejningsejendom på Møllevang, og der kommer sandsynligvis en mere pga udlejning i en ejendom på Spliidsvej, vi afventer sommeren for at se om det igen bliver så grelt som sidste sommer var. Det er realiteternes verden, hele byen er desværre pga byens uheldige udvikling, nødt til at finde sig i ballade sommeren lang, og det bliver kun værre.
  Men Gitte, held og lykke med projektet, vi har brug for børnefamilierne, ikke drukkenboltene her i byen!

 • Carina Hammershøj

  ja og tænk på de medarbejdere der skal arbejde længere tid af gangen i Skagen de vil måske blive i weekenden og få besøg af familien og det betyder liv og penge i Skagen! Klø på med det anneks opbakningen er der! Ikke give op nej tag du print af alle disse kommentare og spørg ind til de nabohøringer, så skal der nok komme gang i sagen!
  God vind herfra
  Carina

 • Bent Vestergaard

  Den del af markvej hvor ejendommen, er beliggende er forvejen bebygget med ferieboliger,og mange huse er opkøbt opkøbt af turister. Det må være mulig, med gode argumenter at lave en ny lokalplan der tillader hoteldrift i ejendommen. Lav jeres egen nabohøring, jeg tror at den vil tilkendegive en overvejene støtte til etablering af hotelaneks. Ejendommen vil blive renoveret , og højne standarten til glæde for alle Så op på hesten igen.

  Hilsen Bent Vestergaard
  Markvej 38

 • Hermed skal der lyde en støtte til Foldens Hotel, i deres bestræbelser på at omdanne Markvej 24 til hotellejligheder. Ejendommen er i en forfatning der gør at den trænger til et løft, der kan give hele området et bedre udseende.
  Samtidig vil det være med til at tilbyde ophold til børnefamilier og dermed generere arbejdspladser.
  Prøv igen.

 • Karsten Drastrup

  Ja det er helt galt man bliver skuffet den ene gang efter den anden ,men havde man været i bymidte havde man kunne tillade sig alt og
  Men det er spørgsmål hvem man er og hvem man kender
  det er helt utroligt nogen kan alt og andre intet ,hvor er fornuften
  Vi bor på markvej og det vil ikke gene os ,det er værer med de nye bygniger på røgeri marken det øger trafikken og larmen men men det vil det jo altid gøre når der bygges nyt men byen kan jo ikke stå stille så velkommen
  og Gitte Held og lykke og vind i sejlene herfra

 • Gitte Nordmann

  Tak for de mange positive meldinger, det varmer utroligt meget.

  Jeg købte jo netop denne fine ejendom ,da jeg mente at jeg på denne måde kunne gøre mit til at udvikle byen med flere børnefamilier og andre hold som ønsker at bo i denne afdeling.

  Det er netop folk som ønsker fred og ro vi sender derned, da der er mere ro dernede end her på hotellet.

  Derudover giver det også større indtjening til byen og ydermere skatte og momsindtægter og en extra arbejdsplads.

  Samtidig kunne man forskønne denne ejendom, så den kunne blive en smuk gul bygning med hvide vinduer og give hele nabolagen en løft.

  Men nu mister man lidt lysten til at gøre mere dernede, p.g.a de få muligheder det giver nu.

  Som også en skriver, så er der jo trist nok, mange som fraflytter byen og mange boligheder kommer til at stå øde hen, dette kunne give grundlag for lidt liv hele året, da vi har familier som gerne vil booke, både vinter og sommer.

  Med så fine kommentarer, giver det en styrke til at prøve igen og ikke give op.

  Men tro mig det er meget vanskeligt, man tror jo næsten at man er kriminel, bare fordi man gerne vil gøre noget godt og udvide forretningen og ansætte nye medarbejdere.

  Mange tak.

  Med venlig hilsen

  Gitte Nordmann
  Foldens Hotel

 • Flemming Christensen

  For én gangs skyld er jeg enig med læserbrevsskriverne her på avisen.
  At omdanne denne, efter min mening grimme, bygning til hotelanneks, kan kun højne området og områdets værdi.
  Med tanke på det netop overståede borgermøde, virker det ikke som om der mangles boliger til fastboende i byen, og jeg kunne forestille mig der er tale om hotellejligheder, som formentlig fortrinsvis vil blive udlejet til familier.
  Og det er næppe den type hotelgæster som laver ballade og larm.
  Så derfor – vurder igen, og lad være at spænde ben for de forretningsfolk, som har modet og evnen til at nytænke og gøre en indsats for byen.

 • Jeg mener ikke der er lavet nabo høring, over Clausens hotels aneks på hjørnet af skagavej og oddevej, men der er måske også forskel på folk ,det er jo nemmer at få tilgivelse end tilladelse her i byen

 • Det er da åndsvagt der bliver lavet noget imod det. hvis de har brug for flere værelser så lad dem få det. det er jo ikke fordi de holder fest og sådan noget de skal jo kun sove der ligesom alle andre mennesker

 • Karsten Drastrup

  Det må da give mere uro og trafik hvis der boer nogen der hele året
  og med alle de nybygninger der er kommet på banens område er der vist ingen der har tænkt på øget trafik og uro
  bare gør som peiter/banderslund ettabler og klø på det er nemere at få forladelse end tilladelser
  eller måske find de rigtige venner til at trykke på nogle knapper
  og hvad skøhedssøvn om someren det skulle man vist have tænkt på med alle de andre ferie boliger der er bygget på bane ,og røgeri grunden de giver også øget trafik og støj
  jeg synes man skulle vordere igen for dette er en forskels behandling og vrøvl
  og godt der er nogen der gider udbygge her i byen og enda boende her og betaler skat til kommunen men det er måske der det klemmer ikke fint nok

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nej tak til hotelanneks på Markvej 24' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger