Store flyttedag for “RegnBuen” og “Pilekrattet”

Ca 20 ansatte skal bruge det meste af weekenden på at få "Regnbuen" og "Pilekrattet" gjort klar til invasionen af 110 børn fra mandag morgen kl. 06.30.

Store flyttedag for “RegnBuen” og “Pilekrattet”

28. januar 2011 - kl. 14:47 - af

Hele ugen er gået med at pakke ned, både i vuggestuen og børnehaven, og i går og i dag har så været store flyttedag. Avisen var lige forbi i de dejlige nye bygninger på Cronborgvej. Der er mange ting der skal vaskes af og sættes på plads, inden mandag morgen kl. 06.30.

Ansatte fra både “Regnbuen” og “Søstjernen” er, når disse linjer skrives, i fuld gang med at gøre klar til børnene skal begynde i de nye lokaler, og med den iver og det angegement de lægger for dagen, kommer der helt sikkert til at se anderledes ud mandag morgen end der gør lige nu. For en udeforstående ligner det mest af alt kaos, men der er system i rodet. Alle kasser og reoler er mærket med et nummer i henhold til hvilket rum den skal stilles af flyttefolkene.

Både fra daglig leder af børnehaven, Ulla Egholm, og daglig leder af vuggestuen, Lone Munk, lød det: ” Vi er ikke færdige til børnene kommer mandag morgen, men vi er KLAR”.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger