Pengeregn over Golfklubben

Pengeregn over Golfklubben

11. august 2011 - kl. 17:07 - af

Golfklubben, Hvide Klit, holdt i går eftermiddags reception i anledning af klubbens 40 års jubilæum. Mange lagde vejen forbi klubhuset i Bunken, og flere af gæsterne havde flotte pengegaver med til Golfklubben.

Borgmester, Lars M√łller, repr√¶senterede ¬†Frederikshavn Kommune, og han havde en¬†check p√• 4000 kr med sig. Hvide Klubs Venner gav 5000 kr, der er √łrem√¶rket til et lynshelter. Herre og dameklubberne gav henholdsvis 5000 og 2000 kroner.

Elektriker, Steen J√łrgensen, m√łdte op med dagens st√łrste check, da nogle af klubbens¬†hulsponsorer var g√•et sammen om at donere 20.000 kr til klubben. Ud over Steen J√łrgensen var f√łlgende firmaer med i den flotte gave:

BDO – Greens – Larsen & Thorsen – Skagen Cykeludlejning – FF – Elektromarine – Marcus.

J√łrgen Lyth stod bag dagens sjoveste gave: 5 timers rendegraver. Med Chauff√łr!

I l√łbet af eftermiddagen blev der holdt flere taler, og naturligvis var klubbens formand, Theis J√łrgensen, ogs√• p√• banen med et par ord p√• den store dag.

Her kan du l√¶se hele Theis¬īs tale:

Kære alle sammen

Velkommen til en forhåbentlig hyggelig og uformel reception for at fejre Hvide klits 40 års jubilæum, vi er meget glade for at se jer alle i dag…….

En speciel velkomst skal lyde til vores borgmester Lars M√łller.

Ligeledes skal der lyde en speciel velkomst til J√łrn Andersen som repr√¶senterer digets fond, som jo hvis nogen skulle v√¶re i tvivl ejer jorden vi er p√•‚Ķ‚Ķ

Velkommen til nuværende og tidligere medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer som har stor del i hvordan klubben er i dag, tak til jer…….

Velkommen til sponsorerne som giver en fantastisk st√łtte til hvide klit, den er vi meget glade for. Tak for det‚Ķ‚Ķ

Velkommen til alle nuværende medlemmer som er kommet i dag for at være med til at fejre denne store dag hvor vores klub bliver 40 år……

For 40 √•r siden blev der holdt et m√łde p√• Aalb√¶k gammel kro hvor det blev besluttet at stifte golfklubben hvide klit. Erling Niemann var en driftig herre og fik med entusiasme og energi samlet interessenter nok sammen til at golfklubben kunne blive en realitet. Hele historien om Erling Niemann kan i l√¶se i vores flotte jubil√¶umsavis. Men det er mange mennesker der skal til for at f√• en klub og s√• stort et areal i spil, og hvis ikke det ogs√• havde v√¶ret for Svend √Öge Larsen og hans intentioner om at give mange mennesker gode oplevelser i naturen, s√• ville vi m√•ske ikke have vores dejlige bane i dag.

Svend Åge skænkede arealerne til Digets Fond men lagde også mange gode timer i at få klubben til at være det den er i dag. Tak til Svend Åge, som vi hilser på hver gang vi går ud til 1. tee.

Som traditionen byder er der lidt godt til ganen og lidt til at slukke t√łrsten, det er selvf√łlgelig Karin og Nickolai der st√•r bag det og her skal lige en lille tak med for den gode aftale, der g√łr at dette ikke belaster budgettet mere end godt er‚Ķ..

Skulle der være nogen der har lyst til at holde en lille tale eller fortælle en anekdote fra tiden der er gået, så er i velkommen til at henvende jer til mig. Jeg er i dagens anledning toastmaster hvis der skulle være brug for det ellers tager vi det som det kommer……

Med disse informationer vil jeg slutte og derfor vil det glæde mig om i kunne hjælpe mig med at udbringe et Skagens hurra til ære for Hvide klit og alle de der har haft glæde af golfbanen.

God fest

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pengeregn over Golfklubben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger