Hvorfor besøger Mary ikke Skagboernes genoptræningscenter?

Hvorfor besøger Mary ikke Skagboernes genoptræningscenter?

31. august 2011 - kl. 0:13 - af

Redaktionen har modtaget dette læserbrev: Det undrede mig meget at se, at kronprinsesse Mary var inviteret til at se Skagen Ryg- og Gigtcenter, som er en institution under Region Nordjylland. Når kronprinsparret er på besøg i Frederikshavn Kommune (som har betalt en del for besøget) bør de da se det kommunale center,Skagen Træningscenter, som er det sted, hvor hjerneskadede og andre både alvorligt og mindre alvorligt syge og nyopererede Skagboer får deres optræning. Det er jo ikke Region Nordjylland, som skal være i fokus ved et kommunalt besøg.

Agnete Ellegaard Christensen

Fysioterapeut

2 kommentarer til “Hvorfor besøger Mary ikke Skagboernes genoptræningscenter?” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Hvorfor besøger Mary ikke Skagboernes genoptræningscenter?”

  • Fordi kommunen ønskede at fremvise nogle af de succeser der er i byen. Det modsatte er jo netop et eksempel på den selvtilstrækkelighed der er med til at isolere vores by. Det er dejligt at I er stolte af jeres arbejdsplads, og gerne viser den frem. Og dejligt at I står klar til at hjælpe alle os andre, når vi får behov for det. Men det lugter lidt af sure rønnebær. Skagboernes genoptræningscenter – hvordan skiller det sig ud fra alle andre kommunale træningscentre i hele Danmark – ud over at det selvfølgelig er Skagboernes træningscenter?
    Jeg synes at det er fint at vi benyttede dagen til at fremvise byens succeser hvad enten de er kommunale, regionale, private eller andet. Og mig bekendt så har de stor succes på rygcenteret, og de behandler da vist også skagboerne. De skaber arbejdspladser og omsætning i byen samtidig med at de jo også hjælper deres patienter til et bedre liv. Så lad os nu glædes over dem der fik besøg, og passe på at skoene ikke bliver for små.

  • hej agnete
    det er nok ikke så interessant desværre, selv om der er mange der kommer i huset. og heldigvis er det gået godt for mange af os der kommer der.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvorfor besøger Mary ikke Skagboernes genoptræningscenter?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger