Golf talenter sikre sig mesterskab

Set fra venstre: Stefan H Pedersen. Nikolaj Fynbo. Holdleder Jørgen Mikkelsen og Christian Mikkelsen. Trætte og våde men glade spillere og holdleder efter sejren.

Golf talenter sikre sig mesterskab

21. september 2011 - kl. 0:27 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Brian Strauss: Golf Klubben Hvide Klit har nu et junior hold der kan kalde sig jysk/fynsmester.

Holdet er et juniorhold, som har deltaget i Dansk Golf Unions juniorholdsturnering (som er en hulspils turnering) i rækken U 19 A.

For at deltage i denne række skal man være under 19 år og have et golf hcp der ligger under 11,5 og over 4,4. Dette har Nikolaj Fynbo hcp. 4,5, Christian Mikkelsen hcp 5,5 og Stefan Pedersen hcp 7,5.

Disse 3 drenge har været så dygtige, at de vandt deres gruppe som bestod af hold fra Hjørring, Blokhus og Rold Skov. Drengene skulle så til Aabybro søndag den 18. september kl. 8.00 for at spille mod Morsø, som også blev gruppe vinder. Nikolaj og Christian vandt deres kampe og Stefan tabte. Morsø blev slået 4-2. så skulle drengene på den igen, og denne gang skulle de møde Svendborg.

Svendborg havde i deres første kamp vundet over Silkeborg med 4-2.

Kl. 13.00 i øsende regnvejr gik kampen i gang og det skulle vise sig at drengene fra Hvide Klit var bedst til at holde hovedet koldt i det dårlige vejr. Nikolaj spillede uafgjort og Christian vandt mens Stefan tabte, hvilket gav et uafgjort resultat 3-3. så skulle man ind og se på hvem der havde vundet flest huller. Christian vandt med 2 huller og Stefan tabte kun med 1 hul,  altså vandt Hvide Klit.

Søndag den 2. oktober i Holsted skal de så møde det vindene hold af turneringen på sjælland(som blev Hedeland golfklub) og spille om retten til at kalde sig Danmarks bedste U 19 A hold.

En stor tak skal lyde til Jørgen Mikkelsen som er holdleder for disse drenge og som har brugt rigtigt meget tid på at køre drengene.

2 kommentarer til “Golf talenter sikre sig mesterskab” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Golf talenter sikre sig mesterskab”

  • Bravo – godt gået, og så har man endda fyret træneren. Paul

  • Ja. og efter en nervepirrende Søndag i Holsted, kan drengene nu også kalde sig
    danske mestre. Godt gået.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Golf talenter sikre sig mesterskab' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger