Bodypercussion på Brovandeskolen

Bodypercussion på Brovandeskolen

1. oktober 2011 - kl. 8:02 - af

Mellemgruppen på Brovandeskolen var fredag morgen sammen med skolens musik-elever inviteret til koncert i multihuset. På scenen skulle de møde Bodypercussion fra Odense. En musikgruppe med en helt særlig stil:

Bodypercussion er en ny slags stomp, men i stedet for at bruge ”skøre” percussioninstrumenter, bruger man kroppen som percussion. Kombinationen af disse lyde kan få en krop til at lyde som et helt trommesæt!

Lydene frembringes på forskellig måde, dybe lyde kan laves ved at slå på brystkassen, høje lyde ved at knipse med fingrene, lårene og knæene har forskellige lyde, en hul klang fås fra kinder og isse, man kan gnide hænderne mod hinanden og lave lyde med munden.

De tre medlemmer i Bodypercussion havde sit publikum i deres hule hænder fra første takt. Det var helt tydeligt vanskeligt at sidde stille under koncerten.

Ind imellem de skøre indfald af dans, human beatbox, step og meget andet, blev eleverne selv inddraget i showet. Det var skønt at se eleverne virkelig blive fastholdt i de 3 kvarter showet varede, udtaler skolens musiklærer Hans Boyer.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bodypercussion på Brovandeskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger