Alle rammes af sparekniven

Alle rammes af sparekniven

14. oktober 2011 - kl. 7:01 - af

Byrådet i Frederikshavn vedtog onsdag, med det absolut mindst mulige flertal 16 (Venstre, SF og De Konservative) mod 15, budgettet for næste år.

Borgmester Lars Møller (V) fortæller: ”Der skal spares 47 mill. kr., og det vil betyde, at vi må sætte skatten op med 0,4 procentpoint, såfremt indenrigsministeriet ellers godkender dette, uden at der skal betales sanktion”.

”Der ud over har vi været i hver en lille afkrog for at finde besparelser – så ingen går fri.Der vil derfor nok komme en del serviceforringelser, som tingene står nu”, slutter borgmesteren.

Det er  endnu usikkert, om der kan ses bort fra kommunens harmonisering af SFO´erne, som ellers vil give store stigninger i forældrenes betaling.

2 kommentarer til “Alle rammes af sparekniven” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Alle rammes af sparekniven”

  • Ja fru Johansen – og skolerne er der alligevel – de politiker skal blot opføre et monument over dem selv (vil kalde det en skamstøtte). Rådhuset i Skagen kan ikke bruges til andet en offentlig administration med de restrektioner der er på bygningen. Der lå en rigtig smuk købmandsgård i gamle dage og den er blevet erstattet af en stor grim bygning der i byggestil i hvertfald ikke hører til i Skagen.
    Paul

  • ja de 30 af de 47 mill. kan man jo finde ved ikke at bygge ørnevejen skole om! Og så bibeholde de eksisterende lokaler i SKagen og Sæby! Dk har jo både internet og telefoner og det har jo virket indtil nu!!!!!!!!!!!!

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Alle rammes af sparekniven' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger