Nordjyderne får meget mere regionalt TV

Foto: TV2/Nord

Nordjyderne får meget mere regionalt TV

14. november 2011 - kl. 10:29 - af

Ny regional 24-timers kanal p√• vej til alle nordjyder ‚Äď Og det bedste er, at det hele allerede er betalt af licensen.

H√łjt til loftet ‚Äď plads til livet. S√•dan lyder TV2/Nords motto.

Og der bliver h√łjt til loftet p√• den nye kanal, som alle i Nordjylland kan se fra 11. januar klokken 18.

– F√łrst og fremmest vil nordjyderne opleve en kanal, der hver time dagen igennem giver dem et overblik over de vigtigste nyheder i regionen. Fra klokken 9 om morgenen til halv elleve om aftenen kommer vi til at levere nyheder til seerne, forklarer TV2/Nords nyhedschef Jesper Christiansen.

En række af dagens nyhedsudsendelser vil fortsat blive sendt på TV2, der fra årsskiftet bliver en betalingskanal, men samtidig sendes de på selve TV2/Nords kanal og her er de ganske gratis.

Kanalen, der i √łvrigt beholder det velkendte navn TV2/Nord, kommer til at sende meget mere end nyheder.

Der bliver en lang række nye programformater på kanalen og de bedste af de nuværende programmer fortsætter.

– Medarbejderne arbejder intenst p√• at g√łre de nye programmer klar. Der kommer et kulturmagasin, reportageserier, naturprogrammer og meget meget mere.

Vi kommer også til at sende mere sport og så får vi muligheden for at vise de allerbedste udsendelser fra TV2/Nords gigantiske arkiver, forklarer programchef Robert Bedsted.

Den nye kanal er politisk besluttet og betyder samtidig et endegyldigt farvel til den regionale time med navnet TV2/Nord PLUS. De bedste programmer herfra flyttes også over på kanalen og det hele får premiere den 11. januar 2012 klokken 18, hvor kanalen går i luften med et stort anlagt talkshow som omdrejningspunkt.

– Den 11. januar skifter alle programmer p√• de danske TV-apparater plads, s√• den dag skal alle lave en kanal-s√łgning. Og her vil man finde den nye regionale kanal blandt alle de andre. Kanalens ambition er at √¶ndre nordjydernes TV-vaner. Vi vil gerne have alle i Nordjylland til at kigge indenfor i l√łbet af d√łgnet og derfor tilbyder vi en utroligt bred palet af programmer, s√• der er noget for enhver smag, forklarer Robert Bedsted, der sammen med programredakt√łrerne har brugt enhver ledig stund det seneste halve √•r med forberedelserne.

De f√łrste informationer om kanalen, dens indhold og hvordan man finder den er allerede offentligt tilg√¶ngelige p√• TV2/Nords hjemmeside.

Adressen er www.tv2nord.dk/nykanal

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyderne får meget mere regionalt TV ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger