Finans: Her vil SKAT angribe i år

Finans: Her vil SKAT angribe i år

9. februar 2012 - kl. 6:09 - af

Der er 117 gode grunde til ikke at snyde i skat. SKAT har nemlig offentliggjort sin såkaldte indsatsplan for 2012, og den indeholder 117 konkrete projekter til at mindske omfanget af skattesnyd.

Har du, eller din virksomhed, været lidt for kreativ med fradragene eller glemt at bogføre alle indtægter sidste år, kan du godt begynde at kigge dig nervøst over skuldrene. For SKAT har netop offentliggjort deres indsats- og inddrivelsesplan for 2012. Og med 160 ekstra årsværk at gøre godt med, som konsekvens af finansloven, er det en meget ambitiøs plan, som SKAT har præsenteret. Hele 117 forskellige projekter er det blevet til.

Det er dog primært de store virksomheder, der vil komme til at mærke den øgede overvågning. “I år vil SKAT gå efter de store fisk, og jeg regner bestemt med, at vi kan fange dem. For det er et meget vigtigt signal til hårdtarbejdende danskere, der hver dag betaler skat, at andre ikke slipper uden om, bare fordi de har ressourcer nok til at opfinde lyssky konstruktioner for at undgå at betale skat”, fortæller Thor Möger Pedersen.

De 117 projekter er fordelt på 49 der drejer sig om virksomheder, 10 om borgere, 8 om inddrivelse, 27 om de største virksomheder i Danmark- herunder 20 om selskabsskat, 7 om Transfer Pricing, 14 om told og 9 om økonomisk kriminalitet.

Af Claus Forrai, finansbureauet.dk

Tegn gratis abonnement på FinansBureauets Nyhedsmagasin her:

http://www.finansbureauet.dk/magasin.php

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Finans: Her vil SKAT angribe i år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger