Vind en Toyota Yaris hos Senius/Idé Møbler

På billedet ses fra venstre, Leif Jensen og Henrik Pedersen fra Senius sammen med Jens Ole Christensen fra den lokale Toyota forhandler.

Vind en Toyota Yaris hos Senius/Idé Møbler

11. februar 2012 - kl. 8:53 - af

Hos Senius/Idé Møbler kan du nu deltage i en landsdækkende konkurrence med muligheden for, at vinde en Toyota Yaris 1,0 til en samlet værdi af 184.322,-

Alle der har handlet hos Senius/Idé Møbler kan deltage i konkurrencen om denne lækre nye bil i 5-dørs hatchback-udgaven. Bilen er udstyret med det såkaldte Toyota Touch & Go-system, hvilket indebærer trykfølsom skærm med navigation, bakkamera, Bluetooth-telefontilslutning og streaming af musik fra din iPod eller mp3-afspiller og meget mere. Derudover er der manuel aircondition, krompakke, måtter for og bag og metallak.

– Det er verdens bedste bil, siger Jens Ole Christensen fra Toyota Skagen og uddyber: – Bilen har fået de maksimale 5 stjerner i crash-testen. Den såkaldte Euro NCAP-sikkerhedstest.

– Hvis nogen har lyst til, at prøve at køre en tur i den, så kan det sagtens lade sig gøre, fortæller Jens Ole med et smil og siger, at man så bare kan komme ind hos Senius/Idé Møbler for at låne nøglen.

Kom og se bilen og få samtidig en snak med butikkens sælgere Henrik Pedersen og Leif Jensen om blandt andet de nye fantastiske Air Gel-senge. Air Gel er et “intelligent” materiale, der tilpasser sig kroppen og giver optimal støtte, uanset hvordan du er bygget. Sengene med den helt unikke liggekomfort fås i både box- og elevationsudgaven.

Se mere på : http://www.ide.dk/m%C3%B8bler/sovev%C3%A6relse/madrasser/air-gel+madrasser

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vind en Toyota Yaris hos Senius/Idé Møbler ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger