Lillestrand igen igen

Lillestrand igen igen

9. marts 2012 - kl. 6:04 - af

Det omstridte byggeprojekt ” Lillestrand” ser nu ud til at gå ind i en afsluttende fase. Efter Plan-og miljø udvalgets møde i tirsdags lægges der nu op til at der skæres lidt af toppen af byggeriet og at adgangsvejen flyttes fra Fabriciusvej til Vestre Strandvej.

Beslutning Plan- og Miljøudvalget den 6. marts 2012

Udvalget er indstillet på, at der bygges boliger i området, idet udvalget konstaterer, at Karstensens skibsværft ved en overholdelse af sine miljøgodkendelser ikke vil blive påvirket af en etablering af boliger på Lillestrand.

Samtidig anerkendes den ændrede vejadgang.

Der optages forhandling med bygherre omkring højderne, hvorefter sagen genoptages.


Læs hele referatet fra udvalgets møde her

11 kommentarer til “Lillestrand igen igen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

11 kommentarer til “Lillestrand igen igen”

 • Bodil Jørgensen

  Byggeriet er for højt, på tegningerne er der 3 etager boligareal, og det er på det højeste punkt, hvor der i de omkringliggende huse er 2 etager boligareal – men altså fra det laveste punkt. Og hvorfor presse så mange boliger ind på det lille område? Det tjener kun bygherrens interesser.
  Hvis der skal laves om på adgangsforholdene, kunne det vel egentlig ligeså godt være direkte mod Hans Baghs vej eller rundkørslen. Nu er der planlagt adgangsforhold ud mod parkeringspladsen ved grillen, hen over Nordsøstien, hvorfra man så alligevel skal ud i rundkørslen.
  Håber aldrig byggeriet bliver til noget – hvem vil købe det? Det ville være godt med et parkområde med borde/bænke, en offentlig legeplads og evt, udvidet P-plads. Men det vil kræve at grunden overtages af kommunen!
  Bodil

 • til: erik Andersen
  endelig en fornuftig løsning på problemet
  ove s

 • erik andersen

  Skrot alle planer om byggeri på grunden, og lad i stedet værftet købe grunden til en fornuftig pris.Så kunne man lave P-pladser til værftets medarbejdere så de ikke holder på Vester Strandvej i begge sider samt på selve havnen.
  EA

 • Kære venner

  Hvis dette går igennem (gud forbyde det). så håber jeg at alle skavboer vil huske hvem der sagde god for dette projekt, når vi næste gang skal sætte navne på byrådsmedlemmerne – håber Per Kempff følger op på det når tid er.

  Birger T.

 • John Nebbelunde

  I har alle meget ret, men som jeg ser disse huse, er de tegnet med udsigt for øje og så skal der nok være een som finder noget at brokke sig over, hvis ikke værftet så måske skurbyen.
  Havde inderligt håbet kommunen ville ha’ ekspropieret grunden og tænkt lidt mere på Skagboerne.

  J.Ne.

 • Det har du fulstendigt ret i paul.

 • Glemte helt – skal der bygges, skal det være med den klausul at der ikke kan klages over værftet – ej heller af de skarpsindige hjerner. Paul

 • Ja. Det var vel hvad man kunne forvente. Det lyder så fint. Ingen fare for værftet, som reglerne er lige nu, men hvad sker der, når der igen bliver strammet op på regler angående miljø m.m. ???????.
  Jeg ser det komme og det er måske endda ikke langt væk.
  Jeg ved godt turister er vigtige for Skagen, men det kunne da være rart om vi kunne beholde de arbejsdpladser vi har – i stedet for at fjerne dem – få lidt flere tilmåske. Det ville måske ogswå være lidt sjovere for turister som kommer til Skagen, at se at en levende by.
  Elsebet

 • Tll. Poul Wenzel. du har ret, det er ligesom når byboere flytter på landet til den friske luft, men opdager gyllen. Hvem må rette ind? som hovedregel ikke tilflytteren.
  Når man så har fået nedlagt værftet, kan der bygges dejlige havnerelaterede lejligheder med havneudsigt.
  vh. ove sørensen

 • Det er en slet skjult trussel mod værftet’s fremtid – hvis de overholder deres milijøgodkendelser, kan de blive ellers ikke – der skal ikke mange skarpsindige hjerner til, for at gøre det helvedes hedt for værftet i fremtiden. Lad det nye byggeri ikke være højere en de nærmeste huse, altså 1½ plan, hvis de endelig skal have lov til at bygge. Paul

 • Per Kempff-Nordkap

  Det er mageløst. Hvis I ser efter er 2,5 etage lige en smule lavere end de lave huse i Vesterby. Hvis kommunen anvender den samme tommestok på kommunens skoler kan der sagtens være 40 børn i hver klasse også uden, at læreren skal stå uden for døren

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lillestrand igen igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger