Pressemeddelelse fra boligforeningen Nordlys

Pressemeddelelse fra boligforeningen Nordlys

23. marts 2012 - kl. 8:26 - af

Boligforeningen Nordlys har igennem 2010 og 2011 haft store udlejningsproblemer på Trindelvej, da en del af boligerne skal nedrives. Vi har af den grund udlejet boliger til Niels Nordmann, med indskud og husleje i henhold til afdelingens budgetter.

Da vi har haft de særlige udlejningsvanskeligheder på Trindelvej, mener vi derfor, at boligerne kunne udlejes til virksomheder på tidsbegrænsede lejekontrakter. Derved ville man mindske afdelingens lejetab.

Vi har i Nordlysets bestyrelse ikke været opmærksom på, at vi skulle have kommunens godkendelse. Dette beklager vi meget.

Den 5. marts 2012 kontaktes den kommunale tilsynsførende, som blev orienteret om forløbet. Den 12. marts 2012 modtager boligforeningen en mail fra Frederikshavn kommune, med oplysning om at kommunen ikke ville foretage sig yderligere, da forholdet bringes til ophør med udgangen af marts måned.

Den 15. marts 2012, 3 dage efter vi har modtaget mailen fra kommunen, ser vi til vores overraskelse, at borgmester Lars Møller angriber enkeltpersoner i Nordjyske, på trods af at der den 5. marts 2012 var sendt en redegørelse til kommunen. Borgmesteren burde have undersøgt sit bagland, før han angriber boligforeningen.

De beskyldninger som Morten Dalberg kommer med, om enkelpersoner i boligforeningen, skulle været indblandet i ulovligheder med Niels Nordmann, tager vi i bestyrelsen kraftig afstand fra, og vi efterlyser derfor fortsat et dementi fra Morten Dalberg om at politianmeldelsen er trukket tilbage.

Samtidig er det med stor forundring, at boligforeningens bestyrelse skal læse i Nordjyske at borgmester Lars Møller ønsker en redegørelse fra boligforeningen, uden først at rette henvendelse til boligforeningen.

Vi vil selvfølgelig gerne i dialog med Frederikshavn kommune, men ikke igennem avisen, slutter formand Jørn Schmidt

3 kommentarer til “Pressemeddelelse fra boligforeningen Nordlys” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Pressemeddelelse fra boligforeningen Nordlys”

  • Morten Dahlberg, var det ikke bedre at kontakte Jørn Schmidt personligt end forsøge at indlede en gang mudderkastning i en netavis.

  • Morten Dahlberg

    Kære Jørn Schmidt

    Nu har gået igennem alle avis artiklerne i denne meget triste sag, og jeg skal nok lige bruge din hjælp, da jeg ikke kan finde et eneste sted hvor jeg skulle have nævnt nogen enkeltpersoner i forhold til Nordlys. Så kunne du kke oplyse mig om hvem det er jeg har nævnt?. Og hvornår?

    Ligeledes har jeg heller ikke set at Nordlys skulle have efterlyst et dementi. Så igen må du gerne oplyse mig.

  • Formand Jørn Schmidt – du har sikkert helt ret i din meddelelse, men af de øvrige nævnte personer har travlt med at vaske hænder, de skal jo snart på valg. Paul

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pressemeddelelse fra boligforeningen Nordlys' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger