Debat: Jeg anbefaler Birthe Marie Pilgaard

Debat: Jeg anbefaler Birthe Marie Pilgaard

10. april 2012 - kl. 13:11 - af

Redaktionen har modtaget dette indlÊg fra Anders Starberg, tidligere byrÄdsmedlem for Socialdemokraterne:

”At vĂŠre ung er ikke en kvalitet i sig selv” SĂ„dan udtalte jeg mig en af de fĂžrste gange, jeg blev interviewet af nordjyske efter, jeg som den yngste nogensinde blev valgt i Frederikshavn byrĂ„d. Jeg havde netop fejret min 20 Ă„rs fĂždselsdag og var lige blevet student. Hele verden lĂ„ foran mig. Jeg var stolt af at vĂŠre blevet valg i sĂ„ tidlig en alder, men jeg viste ogsĂ„ at ville jeg have indflydelse, mĂ„tte jeg dygtiggĂžre mig, arbejde hĂ„rdt samt lytte og lĂŠre fra mine kĂŠre byrĂ„dskollegaer, mine venner, min familie og mine vĂŠlgere – ja alle omkring mig. Jeg viste, at min ungdom ikke var nok.

Vi socialdemokrater kan i denne periode stemme om, hvem der skal blive vores nye bud pĂ„ en borgmesterkandidat. Uanset hvem af de to vi vĂŠlger, er jeg positiv for vores parties fremtid. Men det betyder ikke at valget er ligegyldigt. Der er ingen tvivl om, at Birgit Hansen har vĂŠret en dygtig socialudvalgsformand. Men der er heller ingen tvivl om, at min stemme vil falde pĂ„ Birthe Marie Pilgaard. Jeg kan desvĂŠrre ikke stemme, da jeg bor i Aalborg. Derfor anbefaler jeg alle andre socialdemokrater i Frederikshavn Kommune om at bruge deres stemme og sĂŠtte deres kryds, ved den rigtige – nemlig Birthe Marie Pilgaard.

Jeg har hele min byrÄdsperiode arbejdet tÊt sammen med Birthe Marie. Vi har siddet i udvalg sammen og vi har lavet politik sammen. Jeg har ved selvsyn oplevet hendes arbejdsomhed, hendes faglighed og ikke mindst hendes dygtighed. Og jeg har oplevet det lederskab Birthe Marie har i sig.

Jeg husker tydeligt situationen i 2009, da vi lagde budget for anbringelsesomrĂ„det. OmrĂ„det havde haft et overforbrug pĂ„ 24 mio. og skar vi bare de penge vĂŠk, ville det gĂ„ udover de aller svageste i vores kommune – de anbragte bĂžrn. Birthe Marie var den der gik forrest for at komme dem til hjĂŠlp. Hun fandt pengene til omrĂ„det og vi fik lagt en plan, sĂ„ omrĂ„det ikke kom i samme Ăžkonomiske ufĂžrer. Det er for mig kernen i socialdemokratisk politik. Pengene skal passe, men penge er ikke alt og vi skal altid tage de sociale hensyn, der er behov for. Det gĂžr Birthe Marie.

Overalt hvor jeg kommer, om sÄ det er hos dagplejemÞdre, Êldreklubber, hjemmeplejere eller fagforeninger, sÄ er der kÊmpe opbakning til Birthe Marie. Alle siger det samme. Birthe Marie lytter til os.

Mange har talt om, at den yngste altid altid vil vĂŠre fornyeren og den der kan sikre et politisk generationsskifte. SĂ„dan er det ikke. Fornyelse og politisk generationsskifte kommer ikke automatisk, fordi man er ung. Det kommer fra de ideer man bĂŠrer med sig. Birthe Marie bĂŠrer nye ideer med sig og hun har rygraden og styrken til at bĂŠrer dem igennem.

Vi har brug for den med de rigtige ideer og som kan tĂžjle embedsmĂŠndene. Vi har brug for en, der kan samarbejde og lytte til mennesker. Vi har brug for en med et bankende socialt hjerte og en ĂŠgte socialdemokrat. Vi har brug for en leder. Vi har brug for Birthe Marie Pilgaard.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Debat: Jeg anbefaler Birthe Marie Pilgaard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2021 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogsÄ tredjeparts statistik-software som anvender cookies, sÄ vi lÞbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at lÊse avisen uden at der lagres cookies pÄ din computer, sÄ ved at fortsÊtte accepterer du automatisk.

ACCEPTER