Festlig standerhejsning i sejlklubben

Festlig standerhejsning i sejlklubben

11. maj 2012 - kl. 0:38 - af

I lørdags holdt Skagen Sejlklub sin traditionelle standerhejsning som indledning til den nye sejlsæson. I år var det en lidt speciel begivenhed, da det næsten på dato var 30 år, siden det flotte klubhus blev indviet.

Det er tegnet af en af klubbens egne medlemmer, arkitekt Christen Justesen og er i stil med de kendte fiskepakhuse på havnen. Formanden, Poul Bendixen, der også var formand, dengang klubhuset blev bygget, benyttede lejligheden til at rose medlemmerne for en stor arbejdsindsats, både under byggeriet i sin tid, men også i de efterfølgende år. Der var også en stor tak til den daværende Skagen kommune, der ydede økonomisk støtte til finansiering af projektet sammen med Dansk Sejlunion, Tipsmidlerne via Dansk Idrætsforbund og lokale sponsorer og en god bankforbindelse.

Formanden udtrykte sin glæde over en stor aktivitet i klubben, et godt sammenhold og en stor interesse for sejlsporten – der er mange nye medlemmer, og flere er på venteliste til en bådeplads ved klubbens broer i  jollehavnen.

Standeren blev hejst af ét af klubbens æresmedlemmer, Lennart Chrisophersen, og efter et rungende Skagen-hurra samledes medlemmerne i klubhuset til en lille sammenkomst for at fejre jubilæet.”


Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Festlig standerhejsning i sejlklubben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger