Nostalgisk gensyn på Hedeboskolen

Nostalgisk gensyn på Hedeboskolen

15. maj 2012 - kl. 11:10 - af

Lørdag eftermiddag var der fuldt hus på Hedeboskolen, da der var åbent hus for alle, der havde lyst til at besøge skolen en sidste gang inden lukningen.

Rigtig mange tidligere elever og tidligere lærere havde valgt at bruge nogle timer på at besøge skolen og opleve atmosfæren. Der var en rigtig god stemning, og der var åbent, så man kunne se alle de gamle lokaler og det var tydeligt at mærke, at det vækkede minder hos mange. Flere gange i løbet af dagen var der musikalske indslag på torvet, som 5. klasse samt 3 elever fra 8. klasse stod for. Imens kunne man nyde en kop kaffe, the eller sodavand ved de opstillede borde. Rundt på skolen var der opstillet skillevægge med flere hundrede gamle klassebilleder, andre historiske billeder og avisudklip fra skolens tid. Her stimlede folk sammen og man hørte udbrud som: ”Det er da…” – og ”Nåh ja, ham gik vi jo også i klasse med”.

Nogle elever havde lavet udstillinger med elevarbejder fra håndarbejde, billedkunst og sløjd, andre havde skrevet digte, – der var ophængt, mens helt andre havde lavet runesten til minde om skolen. Alt dette prydede gangarealerne. På nogle borde var der opstillet computere, hvor mapper med gamle billeder var lagt ind. Også her blev der brugt meget tid på at ”bladre” billederne igennem.

Arrangementet var i den grad velbesøgt og der herskede en ganske særlig Hedebostemning.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nostalgisk gensyn på Hedeboskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger