Udmærkelse til kokkeelever fra Skagen og Ålbæk

Ina Mejer Djernæs Christensen fra Ruths Hotel i Skagen fik den højeste udmærkelse, som kan opnås ved kokkesvendeprøven – En sølvmedalje.

Udmærkelse til kokkeelever fra Skagen og Ålbæk

20. juni 2012 - kl. 13:09 - af

Efter veloverståede sendeprøver har Food College Aalborg netop sendt 13 kokke, 11 receptionister og en enkelt selskabstjener ud til Danmarks restauranter og hoteller.

De blev sendt af sted med adskillige udmærkelser for at have gennemført et studieforløb i topklasse. Til tre elever fra Jyllands top var der særlige udmærkelser.

Malena Louise Melgaard Flint, der er blevet udlært på Aalbæk Gl. Kro, fik svendebrev med udmærkelsen ros for et flot resultat. Det samme fik Frederik Lietzau Østeraa fra Ruths Hotel, Skagen, mens Ina Mejer Djernæs Christensen, der også er udlært på Ruths Hotel i Skagen fik den højest opnåelige udmærkelse: En sølvmedalje.

Food College Aalborg er en af Danmarks største erhvervsskoler inden for hotel-, restaurant- og cateringindustrien og uddanner årligt flere end 250 kokke, smørrebrødsjomfruer, køkkenassistenter, tjenere, receptionister, bagere og slagtere.

En kommentar til “Udmærkelse til kokkeelever fra Skagen og Ålbæk” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Udmærkelse til kokkeelever fra Skagen og Ålbæk”

  • Mads Sørensen

    Flot klaret!

    Jeg har dog lige et spørgsmål som jeg har tænkt over ved flere lejligheder:

    Hvorfor er den højest opnåelige udmærkelse en sølvmedalje? Jeg ved det også er sådan indenfor håndværkeruddannelserne, men hvorfor sølv og ikke guld?

    Nogen der ved det?

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udmærkelse til kokkeelever fra Skagen og Ålbæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2025 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger