
Ina Mejer Djernæs Christensen fra Ruths Hotel i Skagen fik den højeste udmærkelse, som kan opnås ved kokkesvendeprøven – En sølvmedalje.
Udmærkelse til kokkeelever fra Skagen og Ålbæk
20. juni 2012 - kl. 13:09 - af Michael Egelund (WebRedaktør)
Efter veloverståede sendeprøver har Food College Aalborg netop sendt 13 kokke, 11 receptionister og en enkelt selskabstjener ud til Danmarks restauranter og hoteller.
De blev sendt af sted med adskillige udmærkelser for at have gennemført et studieforløb i topklasse. Til tre elever fra Jyllands top var der særlige udmærkelser.
Malena Louise Melgaard Flint, der er blevet udlært på Aalbæk Gl. Kro, fik svendebrev med udmærkelsen ros for et flot resultat. Det samme fik Frederik Lietzau Østeraa fra Ruths Hotel, Skagen, mens Ina Mejer Djernæs Christensen, der også er udlært på Ruths Hotel i Skagen fik den højest opnåelige udmærkelse: En sølvmedalje.
Food College Aalborg er en af Danmarks største erhvervsskoler inden for hotel-, restaurant- og cateringindustrien og uddanner årligt flere end 250 kokke, smørrebrødsjomfruer, køkkenassistenter, tjenere, receptionister, bagere og slagtere.
En kommentar til “Udmærkelse til kokkeelever fra Skagen og Ålbæk” under annoncerne.
Flot klaret!
Jeg har dog lige et spørgsmål som jeg har tænkt over ved flere lejligheder:
Hvorfor er den højest opnåelige udmærkelse en sølvmedalje? Jeg ved det også er sådan indenfor håndværkeruddannelserne, men hvorfor sølv og ikke guld?
Nogen der ved det?