Turist-fiskeauktion igen på Skagen Havn

arkivfoto

Turist-fiskeauktion igen på Skagen Havn

19. juli 2012 - kl. 8:48 - af

Sommeren i Skagen er fuld af traditioner, og én af dem er afholdelse af den populære Turist-fiskeauktion i Auktionshallen på Skagen Havn.

Det er Skagen Fiskeriforening og Lions Club Skagen, som står for arrangementet, og ved hjælp af stor velvilje fra både fiskere og virksomheder, er det igen i år lykkedes at indsamle forskellige fiskearter og skaldyr samt fiskekonserves. Fisken er frisk fra havet og ”gryde klar”, og der er mange spændende bud.

Turist-fiskeauktionen afholdes fredag den 20. juli i auktionshallen på Skagen Havn, og budene kan besigtiges fra kl. 12.00. Selve auktionen starter præcis kl. 14.00, hvor auktionarius vil sørge for en både munter og ”retfærdig” afholdelse af auktionen. Og pas på – det er rigtig nok, at man har afgivet sit bud når fingeren er oppe! Flere forældre er blevet overrasket, når deres børn, som sidder på skulderen af farmand og vifter med hånden, er blevet de lykkelige ejere af en dejlig fiskeret – og en sjov oplevelse rigere!

Før og under auktionen sælges der hjemmelavede lune fiskefrikadeller samt silde- og laksedogs, hvor der også kan nydes en kold øl eller sodavand. Alt sælges til rimelige priser.

Overskuddet fra fiskeauktionen går ubeskåret til Skagen Fiskeriforenings Understøttelses- og hjælpefond og til Lions humanitære arbejde.

Derfor er hvert et bud en støtte til dette arbejde, så der er ingen grund til at holde sig tilbage og de to foreninger håber, at der er mange, der vil støtte arrangementet og få en sjov oplevelse samtidig.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turist-fiskeauktion igen på Skagen Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger