Er det fugl eller fisk – eller ?

Er det fugl eller fisk – eller ?

25. september 2012 - kl. 12:51 - af

Redaktionen har modtaget følgende fra John:

En besynderlig ting fundet i opskylszonen på Sønderstrand, – Hvad er det? En Havenge,l ved jeg er en hajart, men om dette er fugl eller fisk ved jeg ikke, – er der derfor nogen kloge skagboer der ved lidt om dette, -virker benet, men også porøst, se størrelsen.

Mvh John

5 kommentarer til “Er det fugl eller fisk – eller ?” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Er det fugl eller fisk – eller ?”

 • Til Lene og Hans CC,

  Må vist hellere ile med at sige Jer tak for svarene inden I kommer for langt væk.
  – Ja ja, man er heldigvis aldrig for gammel til at blive klogere. Selv har jeg aldrig som min salig fader, mæsket mig i et torskehoved når menuen stod på kogt torsk i barndomshjemmet og hvad der derefter blev tilbage af hovedet, ved jeg ingenting om, da jeg havde mere travlt med at komme ned på havnepladsen og lege (vi boede over skibshandleren ved Roskilde havn)

  Mvh
  John

 • Nå ok, ja jeg kan jo kun se det ene billede som du selv skriver. Men jeg er kommet i tanker om at min mor kaldte det for sommerfugle-benet. Og det passer jo meget godt med det som Hans Christian skriver 🙂 Det kan jo være der er andre som kan be- eller afkræfte det !!
  Hilsen Lene

 • Hans Christian Christoffersen

  Det er et hovedskelet fra en rundfisk, jeg huske at Søren Hougesen`s hustru, lavede sådan nogle motiver i rammer, Og det var fiskeben som, blev brugt.
  Jeg husker også at min fader kunne lave en fugl, af hovedskelet fra Torsken.

 • Til Lene,
  Der burde være to forskellige billeder og ikke to ens, jeg kan ikke rigtigt få mig til at skrive forside og bagside, idet jeg jo ikke aner hvad der er opad eller nedad på dem 😉

  Mvh
  John Nebbelunde

 • Det kunne godt ligne det ben som sidder i hovedet på en torsk, kan huske vi lavede broscher af dem, da vi var børn. Men jeg er ikke 100% sikker, det ligner det bare fuldstændig til forveksling.
  Hilsen Lene

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er det fugl eller fisk - eller ?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger