Der bliver ikke nogen levende julekalender i år

Arkivfoto

Der bliver ikke nogen levende julekalender i år

8. oktober 2012 - kl. 9:19 - af

Skagen Turistforening har i flere år brugt mange ressourcer og mange markedsføringskroner på at få den levende julekalender gjort til en tilbagevendende oplevelse i Skagen. Men i 2012 er der desværre ikke opbakning nok til at det kan blive realiseret. Økonomien og de ressourcer der skal bruges kan ikke findes og vi har derfor måttet opgive at gennemføre det i år, siger turistchef Lene Kappelborg. Vi er rigtig ærgerlige over det, men vi kan ikke blive ved med år efter år at bruge turistforeningens midler, hvis der ikke er opbakning i byen til aktiviteten. Skagen Handelsstandsforening har ikke midler eller ressourcer til at deltage og den enkelte låge vil blive alt for dyr, hvis det udelukkende er dem der skal bære udgiften.

Skagen Turistforening har søgt midler flere steder for at få det gennemført, men kun fået nej. Ud over de mange timer der skal bruges på at binde gran, opsætte låger, samle aktiviteterne ind, lave markedsføring, arrangere hestevognskørsel og englebørn skal der findes penge til betaling af markedsføring, brochure, hestevogn, englebørn og materialer, så der er tale om et ret omfattende budget for at gennemføre en julekalender med høj kvalitet.

Skagen Turistforening håber at der kan findes løsning for 2013, hvor vi skal fejre købstadsjubilæet hele året. Så skulle der være interesserede der kan se en mulighed for at få den levende julekalender til at køre igen i 2013, så hører vi gerne fra dem.

SKAGEN HAR ENGLELYD i turistforeningens lokaler.

I Turistforeningens ene lokale vil der i julemåneden blive etableret en englebutik hvor vi sælger engle i alle mulige afskygninger. Lokalet vil blive indrettet så man kommer i den rette julestemning og de lokale kunsthåndværkere og kunstnere vil alle blive kontaktet for at høre om de har lyst til at have deres engle til salg i lokalet.

6 kommentarer til “Der bliver ikke nogen levende julekalender i år” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Der bliver ikke nogen levende julekalender i år”

  • Ellen B. Johnsen

    Synd at en så fin tradisjon uteblir, men jeg har full forståelse for at handelstanden ikke kan klare det. Har hatt gleden av å oppleve adventstiden i Skagen som turist i flere år og kommer også i år. Tusen takk for adventskalenderen som har vært og tusen takk for en vennlig og fin måte vi turister blir mottatt på i Skagen.

  • ærgerlig øv vi har glædet os hvert år til jeres kalender den giver julestemning.

  • hvad så med lillejuleaften på rådhuspladsen ? VH. KVJ.

  • Lene Okholm Stricker

    Hvor ærgerligt. Det bliver vores decembergæster skuffede over!

  • Så ærgeligt for alle byems små poder, som glæder sig til det hvert år, det var ellers blevet en attraktion i vores dejlige Skagen 🙁

  • Så utrolig trist :-((.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der bliver ikke nogen levende julekalender i år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger