Skagen og Sæby snigløbet af Frederikshavn!

Skagen og Sæby snigløbet af Frederikshavn!

15. oktober 2012 - kl. 0:31 - af

Det er meget uforståeligt og direkte uacceptabelt, at ”De frivilliges Hus” i Frederikshavn, uden at inddrage frivillige fra Skagen og Sæby, forsøger at etablere et selvstændigt frivilligcenter for hele kommunen, med ny bestyrelse og nye vedtægter.

Det er absolut kritisabelt at oplysning om ovenstående kun kommer frem i lyset ved en tilfældighed, da formanden for Frivilligt Samråd i Sæby og omegn besøgte kommunens hjemmeside og så ansøgningen fra ”De Frivilliges Hus” i Frederikshavn.

Vi finder derfor, at der er bevilget penge til ”De frivilliges Hus”(Frivilligcenter?) i Frederikshavn og den daglige leder på et falsk grundlag.

Det er vores erfaring i hele perioden fra 2005 til nu, at den daglige leder i huset hverken ønsker eller formår at formidle et samarbejde, der involverer hele kommunen.

Vi syntes det er beskæmmende, at alle vore anstrengelser med hensyn til at etablere et samarbejde har været forgæves, vi er ikke kommet ud af stedet, trods det store arbejde socialplanlæggerne lagde i projektet.

Vi føler os i den grad svigtet af de ansvarlige politikere!!

Indsendt af: Ældre Sagen i Skagen, Skagen Pensionistforening, Røde Kors i Skagen, Skagen Efterløns- og Pensionistklub og Frivilligt Samråd i Sæby og Omegn

12 kommentarer til “Skagen og Sæby snigløbet af Frederikshavn!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

12 kommentarer til “Skagen og Sæby snigløbet af Frederikshavn!”

 • Hvis der er nogen i Skagen der føler sig snigløbet eller har et spørgsmål til 2 af kommunens politikere så er der et mødet d. 30.10.12.

  “”
  Stort politisk duelmøde 30/10-12
  Maskinhallen Frederikshavn. Tirsdag den 30. oktober kl. 19:30 til 21:30

  Borgmesterkandidat Birgit Stenbak Hansen, A
  Vs.
  Borgmesterkandidat Peter E. Nielsen, C

  Hvem skal lede Frederikshavn kommune, de næste 4 år
  – skal det være Birgit eller Peter

  Mød op og hør de to borgmesterkandidaters bud på, hvordan kommunen skal styres i fremtiden og giv din mening tilkende overfor politikerne – eksempelvis:

  Hvor skal der spares og hvor skal der bruges flere midler
  Det vedtagne budget contra kommunens fremtid
  Hvordan tager vi bedst hånd om Frederikshavn kommunes fremtid
  Hvordan sikres, at alle borgere oplever sig bosiddende i en kommune
  og mange andre spørgsmål
  “””
  Oplysninger fundet på nettet.

 • Per Kempff-Nordkap

  Nu ved jeg ikke rigtig, om Jette Rasmussen er den samme som Jette Gru Rasmussen – men der dukker ikke andre Jetter Rasmussener op, når jeg gugler navnet – og skulle Jette være Jette, så kan det da undre mig, at du som stridskvinde for menneskerettigheder og kvinderettigheder for den sagsskyld og sooroptimist er kommet på de tanker – Måske er det blevet sådan, at vi mænd slet ikke længere er mennesker og derfor bare skal holde vor muin.
  Du tager i øvrigt helt fejl. Jeg er slet ikke utilfreds med Skagen tvært om, men jeg er meget utilfreds med Frederikshavns behandling af Skagen – det er vel ikke anderledes end, at fiskerne da stadig bliver i EU selv om de ikke altid er tilfredse med regeringens fiskeri-politik.

  Hvis jeg nu har taget fejl – så må den rigtige Jette Gru Rasmussen modtage min uforbeholdne undskyldning for forvekslingen, og jeg vil have meget lettere ved at forstå udsagnene.

  Jeg skal henvise dig til at læse mere på http://www.liste-h.dk om Skagens fortrædeligheder.

 • Vil de snigløbne foreninger overvej at give en opdatering ?

 • Jette Rasmussen

  Jeg vil give Paul lidt ret. Jeg kan ikke forstå, at man ikke finder et andet sted at bo, når man er så utilfreds med alting i vores kommune, som Per er.
  Det er godt at se kritisk på tingene, men man skal ikke være kritisk i og imod alt hvad der foretages omkring os. Kloden drejer rundt, tiden går og vi må følge med. Jeg syntes da heller ikke om alle tiltag i vores kommune og samfund, men ser da fremad og vil hellere forsøge at være positiv, det når man længst med – både i dialog og mennesker imellem. Jeg syntes også ligesom Paul at man skrive sig under med navn og ikke under -“dække” af en liste. Det samme gælder på Facebook – hvordan kan man finde på at bruge Skagen Kommunes gamle kommunelogo som sit eget “mærke” det tilhører alle SKAWBOERNE. De meningsudbrud som fremkommer under dette mærke, skal jo ikke kun være én mands meninger…….

 • Det er nogle underlige angreb Per Kempf har på vor Kommune. Han har hele sit liv levet af offentlig hjælp. Iflg. Per skylder Kommunen 1500 mill. det er egentlig ikke ret meget i forhold til indbygger antallet – Han mener også der er masse af utilfredse borger i Kommunen. Sikkert, men der er flere der har en anden mening. Efter 47 år i Skagen har jeg haft et godt liv og har aldrig levet af offentlig hjælp, har tjent mine penge i det frie erhverv, betalt den skat jeg betaler med glæde. Hver dag vågner jeg op og er glad for min bopæl i Skagen. Byen har bragt mig mange glæder og naturligvis også sorger. Lad være med at kalde dig liste H – meld dig ind i SF eller Enhedslisten – der passer din politik meget bedre

 • Hvor finder man en kritisk presse? Ikke i Danmark!!!

 • Per Kempff-Nordkap

  Nu skal vi ikke glemme, at Frederikshavn igen vil samle noget, som der slet ikke er enighed om, at det skal samles og uden at indrage de berørte parter.

  Kommunalbestyrelsen bevilger for at løse sagen så penge til det Frederikshavnske frivilligecenter og de andre får bare en lang næse og gør samtidig det Frederikshavnske frivilligecenter til hele kommunens center.

  Det er bare så typisk.

  Til O Rasmussen

  Nu ved jeg ikke rigtig, hvad der er dine forudsætninger for at sige, at du ikke tror at vi vil være en fordel for borgerne i hverken Sæby eller Skagen.
  Som jeg kan se, er der slet ikke i kommunalbestyrelsen taget en samlet debat om, hvorledes vi anvender den meget store resource, som de 5.000 kommunale stillinger er for vor kommune.
  Det er stillinger vi alle er med til at betale.
  Hvorledes underbygger organisationen af kommunen væksten i kommunen.
  Det er rigtig, at den offentlige administration skal være så billig som mulig – men hvad betyder billig? Hvilke omkostninger tager man med.
  Vi kan se, at kommunen har fået en gæld på næsten 1.500 millioner, en kommune meget få er tilfreds med det være sig ansatte og borgere og ikke mindst erhvervslivet, der rangere os ( ikke Liste H, men kommune) som nr. 92.

  En af de meget store omkostningsfaktorer når man omorganisere er organisationens medspil/modspil. Stort set alle organisationer det være sig både i Frederikshavn og resten af kommunen bliver presset rundt i manegen.
  De finder sig i det, men spiller de helhjertet med, hvis ikke er det noget af det aller dyreste.
  Vor skoleomlægninger, øvelser der er meget komplicerede og hvor borgerne skal kunne se bedre resultater efter end før. Lukaning af de mindre samfunds skoler er ikke en besparelse det er en forbrydelse, hvis der er lokal opbagning til “deres” skole. Kommunen burde give de samfund, kvarterer mulighed for med samme kommunalstøtte ( offentlig støtte) hjælp og vejledning at kunne videreføre disse skoler, som private skoler – det kunne være gjort f.eks i forbindelse med Hedeboskolen

  Helt ærlig jeg mener, at den kommunalbestyrelse, der sidder nu, den der sad og direktionen for kommunen ikke gør livet lettere for folk i hverken Sæby eller Skagen
  med venlig hilsen
  http://www.liste-h.dk

 • Det er rigtigt vi skal vurdere på hele 4 års perioden til november næste år.

  Hvis vi kalder Budgetår/Budgetproces=B og 2013=13 og nummerer sagerne=,1 osv. kunne man måske bedre huske det hele.
  F.eks.
  B13,1=(8mil-80mil),
  B13,2=(Ørnevejens skole),(Kommunale job fjernes fra Skagen og Sæby)
  B13,3=(Snigløbet) (Ovenstående)
  osv.

  En liste for B12, B11, B10 kunne udarbejdes, og debat om rigtighed og relevans vil være let at følge for borgerne, frem til at turen går til stemmeboksen.

  Angående liste H tror jeg ikke det vil være en fordel for borgere i Sæby og Skagen. Bedre vil det være hvis der var en kritisk presse, en “vagthunds” gruppe, der giver RIS og ROS, nå noget er dårligt eller godt for hele kommunen.

 • Per Kempff-Nordkap

  John
  Jeg sad lige og spekulerede på, hvad det lige er, der har været så godt uden os i Liste H

 • @ O Rasmussen
  Bare du husker hvad du efterhånden HAR oplevet de sidste 3 år, og husker det næste gang der er valg.

  Det kan blive så meget bedre, især UDEN Liste-H

 • Har Kommune rod i posten ?

  Du skriver :

  Det er absolut kritisabelt at oplysning om ovenstående kun kommer frem i lyset ved en tilfældighed, da formanden for Frivilligt Samråd i Sæby og omegn besøgte kommunens hjemmeside og så ansøgningen fra ”De Frivilliges Hus” i Frederikshavn.

  Hvis det er rigtigt, og det er det helt sikkert, så har kommunen et stort forklaringsproblem.

  Der må være en direktør inde i kommunen som ikke rigtigt har forstået sine opgaver med at oplyse hele kommunen om evt. påtænkte ændringer.

  Ser vi det nu igen, “først var det 8 millioner og så var det 80 millioner” og nu her, og hvad bliver det næste vi oplever, inden november næste år.

 • Per Kempff-Nordkap

  Det er en typisk Frederikshavner.

  Bliver der for meget ballade, er det desværre en beklagelig ( belejlig ) fejl.
  Går den, er det en strategisk geni streg.

  Sket er sket. Op på hesten. Tør øjnene tudefjæs. Kom ind i kampen.
  En kommune – et rådhus – et hvad som helst.
  Fri os fra det onde.

  Det kunne være så meget bedre
  http://www.liste-h.dk

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen og Sæby snigløbet af Frederikshavn!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2022 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER