Rema 1000 donerer til Kræftens Bekæmpelse

Rasmus Kirkedal Broe, her sammen med Aase Lindbøgh Nielsen, der i Kræftens Bekæmpelse sidder i Lokalbestyrelsen Frederikshavn, er fmd. for Styregruppen i Stafet for Livet, og er koordinator i Kræftcaféen på det NY Sundhedscenter.

Rema 1000 donerer til Kræftens Bekæmpelse

1. november 2012 - kl. 10:56 - af

Skagens lokale Rema 1000 Købmand, Rasmus Kirkedal Broe, har i denne uge valgt at støtte op om kræftens bekæmpelse.

Det gør han ved at donerer 50 øre for hver solgte enhed, af  jule-madvarer samt jule-kager.

I denne uge har Rema skudt deres julehandel i gang, og butikken er spækket med masser af julevare – juleslik og madvarer til julen samt mortens aften som snart står for døren.

“Jeg sad og så den store tv indsamling i lørdags, og tænkte jeg må også kunne bidrage med noget, da jeg synes det er vigtigt at bakke op om Kræftens Bekæmpelse” fortæller Købmand Rasmus Kirkedal Broe .

Så fra tanke til handling besluttede Rasmus, at give hans bidrag til at støtte op om kræftens bekæmpelse, ved som sagt at donerer 50 øre for hver solgte enhed i hele uge 44 fra butikkens 2 juletorve.

Selvom julen er et stykke tid væk, kan man i denne uge købe lidt på forhånd, og samtidig støtte op om den gode sag.

“Som selvstændig købmand i Rema 1000, kan jeg lave denne slags tiltag. Det glæder mig, når jeg ser at folk køber disse varer, og ved at pengene går til et godt formål, fortæller Rasmus Kirkedal Broe, der glæder sig til, at kunne donere, forhåbentlig en masse penge, til Kræftens Bekæmpelse.

Rasmus føler, som købmand i Rema 1000, at det er vigtigt at man også tager et socialt ansvar, og bidrager med det man kan, der hvor man er.

“Så nu håber jeg bare at Skagboerne vil støtte op om dette tiltag, så vi kan donerer Kræftens Bekæmpelse en masse penge” , slutter den lokale Rema 1000 købmand, Rasmus Kirkedal Broe

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rema 1000 donerer til Kræftens Bekæmpelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger