Gastronomisk Maraton Skagen

På Restaurant De 2 Have, vil Henrik Tachau præsenterer de deltagende gæster for et koncept, kaldet ”cool climate kitchen”.

Gastronomisk Maraton Skagen

10. februar 2013 - kl. 13:38 - af

Skagen er en by helt for sig selv. Naturen, roen og det pompøse liv om sommeren, er blandt de ting, som man ofte forbinder med Skagen. Dog har ”Toppen af Danmark” meget mere at byde på, som f.eks. enestående gastronomiske oplevelser.

Trods byens egentlige størrelse og indbyggertal, er man i besiddelse af en større mængde spisesteder, nogle bedre end andre – og naturligvis nogle stykker, som ej fortjener sammenligning, når det omhandler gastronomi på højt niveau.

Den sidstnævnte kategori af spisesteder, fortjener en hyldest. En hyldest som vil give genklang, og gør folk bevidste omkring de fantastiske muligheder der fremkommer, når man søger en gastronomisk oplevelse af den høje kaliber.

I den forbindelse, har vi samlet byens tre bedste spisesteder, som alle vil være vært for hver deres aften. Vi har derfor at gøre med et ”Gastronomisk Maraton”, der vil forløbe sig over 3 dage (onsdag, torsdag, fredag), med Restaurant De 2 Have, Brøndums Hotel og Ruths Hotel som de deltagende restauranter.

Med start onsdag d. 5. juni kl. 19:00 ude på Restaurant De 2 Have, vil de deltagende gæster blive præsenteret for et koncept, kaldet ”cool climate kitchen”, inden vi om torsdagen d. 6. juni bevæger os ind mod de nostalgiske rammer på Brøndums Hotel, hvor det klassiske køkken får tildelt nye dimensioner og kreativitet, inden ballet bliver lukket, af Michel Michauds enestående franske kreationer, i gourmetrestauranten på Ruths Hotel, om fredagen. Alle tre dage, vil der blive serveret snacks og bobler, mens de forskellige restauratører vil fortælle omkring stedets historie og køkkenfilosofi. Dette vil blive opfulgt af en lækker 4-retters menu, inkluderet appetizer og afstemt vinmenu. Aftenen vil efterfølgende blive rundet af med kaffe, sødt og avec.

Der er i forbindelse med arrangementet annonceret to pakker. En pakke, som inkluderer deltagelse alle 3 dage, uden overnatning; samt, en pakke, som inkluderer deltagelse alle 3 dage, med to overnatninger på Brøndums Hotel, og en enkelt overnatning på Ruths Hotel. Prisen er naturligvis inkluderet overdådig morgenbuffet, begge steder.

For at bevare den intime og sociale stemning igennem hele forløbet, vil der være et maksimalt antal pladser på 20 personer, som sælges efter ”først til mølle” princippet.

Ønskes der mere information omkring arrangementet, samt oplysninger omkring priser og bestilling af billetter, henvises der til: www.foodzite.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gastronomisk Maraton Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2025 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger