Skagen Scooter Jam – 2. Edition

Skagen Scooter Jam – 2. Edition

11. august 2014 - kl. 10:33 - af

Op i luften. 2 – 3 gange rundt om løbehjulet, som når tilbage under fødderne lige inden landingen. Hvor svært kan det være? – Velkommen til Skagen Scooter Jam 2. Edition, lørdag den 16/8, på Kulturhus Kappelborg i Skagen, der igen i år lægger ramper til landsdelens vildeste og fedeste løbehjulsevent.

Sidste år var der sort af børn og unge. I luften, på ramperne og på skaterbanen. Mere end 100 børn og unge deltog i kampen om flotte præmier, og arrangørerne bag håber, at endnu flere møder op denne gang – også gerne de, der sidst stod på sidelinjen, og kiggede på. For konkurrencen er for alle. Som deltager skal du blot være min. 5 år, og glad for at løbe og hoppe rundt på dit løbehjul. Konkurrencen er opdelt i begynder, øvede, og high level/pro, så alle har en chance for at gå hjem men en præmie. På high level/pro deltager blandt andre team rider Andreas Sørensen, Bastian Mullins og Emi Nielsen fra Mills, samt Jens Blæhr og Peter Vitus fra Grit Scooters Denmark, så der bliver noget at glæde sig til!

Forældre, søskende, bedsteforældre og alle andre opfordres til igen at møde talstærkt op, så der kan blive fyret op under stemningen. Kom og oplev deltagerne lave akrobatiske tricks, der forekommer helt naturstridige, og gang på gang udfordre tyngdekraften. Der er garanti for en dag med god underholdning og masser af ”wauw”-udbrud. Team riders fra Mills og Grit Scooters runder dagen af med en sej opvisning.

Arrangementet starter kl. 10, og det er gratis at deltage. Hele programmet kan ses på www.kappelborgskagen.dk.

Skagen Scooter Jam 2. Edition er arrangeret af Kulturhus Kappelborg i samarbejde med Mills, Grit Scooter, My Hood, Penny Boards og Maui and Sons. FAKTA Mills er Danmarks ældste skateshop beliggende i København, og teamet bag Mills består af både pro riders og flow riders – tilsammen har de mange års erfaring, kan de vildeste tricks og er specialister indenfor skateboards, hjelme, løbehjul og rulleskøjter.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Scooter Jam – 2. Edition' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger