Bethel gĂŚster Skagen

Bethel gĂŚster Skagen

4. juni 2015 - kl. 6:51 - af

Sømandsmissionens historiske skib Bethel gæster Skagen fra den 6. juni – 12. juni.  Det sejlende sømandshjem byder velkommen – der er åbent skib – så kik forbi!

”Hos os er snakken hen over en kop dampende kaffe munter og ligefrem. Og for den, der har brug for en samtale om livets udfordringer, har medarbejderne tiden og roen til at snakke”, siger sømandsmissionær Leif Rasmussen, der koordinerer sommerugernes sejlads med skibet. Til daglig bor han i Strandby.

Bethel  kommer rundt i 25 danske havne denne sommer.  BesÌtningerne bestür ikke kun af lønnede, men ogsü af ulønnede medarbejdere, der nyder at sejle.

Om skibet Bethel – åbent skib med højt til himlen!

Bethel hed oprindelig Romsø Y302. Det udgik af SøvÌrnets tjeneste den 21. marts 2007, hvor det blev købt af Sømandsmissionen for 510.000 kr. Sü efter mange ürs aktiv tjeneste i SøvÌrnet fortsatte skibet i civil tjeneste.  Pengene kom fra Sømandsmissionens venner. Da Østerby Sømandshjem blev afhÌndet i 2006, overdrog bestyrelsen midlerne til Sømandsmissionen, men øremÌrket til køb af et fartøj, som skulle ombygges til et sejlende sømandshjem.

Siden Sømandsmissionen overtog skibet, er det løbende restaureret. Bethel blev ombygget i 2010, så fordækket blev overdækket. I 2011 blev det yderligere ombygget, så bakken ved stævnen på skibet nu strækker sig helt hen til styrehuset. Skibet er i god stand og i store træk holdt tro mod sin historie –– absolut et besøg værd!

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bethel gĂŚster Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger