Ren nostalgi i Saxilds Kaffestue

Ren nostalgi i Saxilds Kaffestue

6. juni 2015 - kl. 10:41 - af

Den 14. maj åbnede en helt ny café i Saxilds Gaard ved Michael & Anna Anchers Hus. Caféen har fået navnet Saxilds Kaffestue og tager udgangspunkt i gårdens tidligere funktion som bageri i tiden, hvor Michael og Anna Ancher boede i nabohuset på Markvej 2.

At træde ind i Saxilds Kaffestue er som at træde ind i en tidslomme anno 1900. Caféen er indrettet i en autentisk og hjemlig stil med bløde sofaer, korsstingsbroderier, blondeduge, pelargonier og kringler i vinduerne. Caféen er fyldt med skønne antikviteter, som alle er særligt håndplukket af Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen fra Lykkegaard Galleri og Marskandiser i Tversted (også kendt fra DR1 programmet ’Skattejægerne’) – og derfor er alting i caféen også til salg.

I Saxilds Kaffestue kan man sommeren over købe dejlig, friskbrygget kaffe, skønne, hjemmebagte kager, samt lækre sandwichs og charcuteri fra Slagter Munch. Maden kan både nydes i Michael & Anna Anchers smukke have eller inde i den hyggelige café. Her sørger en pladespiller for at skabe den helt rigtige stemning, og har du en yndlingsplade i din egen samling, kan du tage den med og få den afspillet, mens du nyder din mad eller gør et godt køb.

FAKTA

  • Det er ikke nødvendigt at købe billet til museet, for at besøge Saxilds Kaffestue.
  • To gange i løbet af juli og august vil Lykkegaard holde vurderingsdage ved Saxilds Kaffestue. Her er det muligt for besøgende at få vurderet deres guld fra gemmerne. Hold øje med arrangementskalenderen på skagensmuseum.dk eller www.anchershus.dk for tidspunkter. 

ÅBNINGSTIDER

  1. maj – 31. august alle dage 10.00-17.00
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ren nostalgi i Saxilds Kaffestue ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger