Tag biblioteket med i kufferten

Foto: Colourbox.

Tag biblioteket med i kufferten

12. juli 2015 - kl. 8:01 - af

Kender du det – kufferten er stopfyldt med tøj, solcreme m.m. til ferien. Hvordan får du nu plads til de gode bøger, magasiner eller film til alle i familien?

Fortvivl ikke, for nu kan du tage ”hele” dit bibliotek med digitalt via dit bibliotekslogin. Har du først et bibliotekslogin, har du adgang til et væld af muligheder for at sikre ferieunderholdningen.

De fleste ejer en tablet eller smartphone, og med den er du blot et par ”swipe” væk fra at stå med dit eget bibliotek i hånden. Lån e-bøger, lydbøger og magasiner til hele familien via apps, så kan du læse eller lytte, når det passer dig.

Det digitale bibliotek
Er du til magasiner om mad, mode, fitness m.m. kan du finde stort set alt, hvad hjertet kan begære på Zinio – en online database med over 300 forskellige engelske magasiner.

Med eReolen kan du låne e-bøger og lydbøger til hele familien, og med eReolen Global kan du låne engelske e-bøger og lydbøger. Hent de to apps eReolen og Overdrive til iOS og Android og læs ”offline”. Lån og hent titlerne hjemmefra, så er du sikker på at have læsestof klar, når du er taget afsted på ferie. Du kan supplere med flere lån på feriestedet, vær blot opmærksom på dataforbrug.

Du har også mulighed for at streame spillefilm og dokumentarfilm igennem Filmstriben. Den lånte film er til disposition i 24 timer og kan ses et ubegrænset antal gange på det samme lån.

Få mere inspiration til sommerens digitale litteratur på dit lokale bibliotek el. på hjemmesiden www.bibl.frederikshavn.dk. Vi hjælper dig også gerne med at komme i gang med at bruge Zinio, eReolen, eReolen Global og Filmstriben.

En bog i hånden
Er du mere til oplevelsen af at holde en bog i hånden, så er der selvfølgelig stadig utallige muligheder for at låne bøger eller andet materiale om stort set alle emner. Kig ind på bibliotekerne i Sæby, Frederikshavn, Ålbæk eller Skagen, så hjælper vi gerne med at finde noget godt læsestof til ferien!

En kommentar til “Tag biblioteket med i kufferten” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Tag biblioteket med i kufferten”

  • Gør det – har prøvet det flere gange – når man alligevel har den uundværlige bærbare med

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tag biblioteket med i kufferten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger