Åbent skib på flådefartøjer

Åbent skib på flådefartøjer

11. september 2015 - kl. 17:30 - af

I den kommende weekend får Skagen Havn besøg af flådefartøjer fra Polen, Tyskland, Norge og Portugal.

Anledningen til det specielle besøg er, at der i tidsrummet 14.– 24. september 2015 afholdes Northern Coast øvelse.  Northern Coast øvelsen er en årlig tilbagevendende begivenhed, som i år har deltagelse af 40 krigsskibe og 4500 marinesoldater fra 15 nationer. Øvelsen bliver i år afholdt i de danske farvande og er under tysk ledelse.

Det første af i alt 6 fartøjer ankommer fredag morgen kl. 08.00. Ud over 5 skibe, vil der også komme en u-båd.

Det største af skibene er det tyske fartøj ”Bonn”, skibet er 173,4 meter. Skibene vil blive placeret ved kaj 9 og 10, og som det fremgår nedenfor, vil der blive åbnet for offentligheden i området både lørdag og søndag.

Der vil være god mulighed for at komme tæt på skibene, idet der afholdes ”Åbent Skib” arrangement på enkelte skibe. Arrangementet vil blive afholdt :  

Lørdag den 12.9 i tidsrummet 9 – 13

Og

Søndag den 13.9 i tidsrummet 9 -13

Havnens afspærring af området vil i denne periode være fjernet.

Mandag morgen takker flådefartøjerne af, og drager videre til den første del af øvelsen, som forgår i det nordjyske farvand.

Efter den seneste havneudvidelse med 600 meter ny kaj med op til 11 meters vanddybde,  er der åbnet op for helt nye aktiviteter på Skagen Havn, herunder arrangementer som disse.

2 kommentarer til “Åbent skib på flådefartøjer” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Åbent skib på flådefartøjer”

  • Rigtig mange kørte forgæves til havnen igår, da tidspunktet for åbent skib, her på siden er forkert. Det er ikke 9.00-13.00, men 13.00-17.00.
    Info: Der er ikke åbent skib på U-båden, som ligger i Østbassinet.

  • Kommunikation er åbenbart en svær ting. Det er ikke SkagensAvis jeg er efter, men arrangørene som har sendt denne inviation ud til offentligheden.
    Vi var spændte på at skulle se de åbne skibe, men skuffelsen var komplet, da vi nåede frem til lukkede bomme kl. 9.00 hvor det ellers startede.
    En skawbo havde lusket sig ind, og havde få information fra det ene skib om at det var kl. 13.00 til 17.00 og et af de andre skibe kunne oplyse at det først var i morgen (13/9) der var åbent skib.
    Så kommunikation er en svær ting.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent skib på flådefartøjer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger