Superligaen i Skagen Bio

Der var dækket op med popcorn, slik og sodavand i biografens kiosk, da superligaholdet kom for at se Sommeren ’92. Privatfoto.

Superligaen i Skagen Bio

13. september 2015 - kl. 8:46 - af

For fodboldfans er det ingen hemmelighed, at Hobro’s superliga-hold har haft det svært i år – i hvert fald indtil holdet i sidste uge slog til i en pokalkamp mod Vejle.

Den 25-mand store spillertrup var fra torsdag til søndag i sidste uge på træningslejr i Skagen, og truppen nøjedes ikke med at træne på SiK’s baner.

Torsdag aften var ”træningen” flyttet til Skagen Bio.

Holdets ledere havde set, at Skagen Bio har den nye danske succes-film Sommeren ’92 på programmet i denne uge, og de kontaktede biografforeningen for at høre, om det var muligt at lave en slags for-premiere i forbindelse med træningslejren, og det var det.

– Egentlig måtte vi ikke vise filmen før i denne uge, men da der var tale om et lukket arrangement – og måske også fordi det var et arrangement, hvor der var fokus på fodbold på både lærredet og i salen, var der ingen problemer med at få tilladelsen, fortæller Peter Bro fra biografforeningen.

Og da spillere, trænere og øvrige ledere mødte op i kulturhus Kappelborg torsdag aften var der dækket op med popcorn, Pingvin-poser med slik og cola og sodavand i biografens kiosk.

Spillere og trænere var begejstrede for arrangementet – og måske ikke mindst for filmen, der har fokus på fodbold-EM og især på landstræner Richard Møller Nielsen og de problemer, han havde.

Danmark vandt EM i 1992 selv om vi absolut ikke var favoritter på forhånd.

Hobros kommende kampe i superligaen vil vise, om holdet har taget ved lære af, hvad landsholdet præsterede i Sommeren ’92.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Superligaen i Skagen Bio' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger