Genistreg i Biografen

11-årige Riley er den ene hovedperson i Inderst Inde. Andre hovedroller besættes af alt det ”mellem ørene” – som f. eks. Vrede, Angst, Glæde og Triste.

Genistreg i Biografen

17. september 2015 - kl. 6:55 - af

På søndag er der premiere på Disney-Pixar’s nyeste animationsfilm Inderst Inde.

Filmen er blevet modtaget med begejstring af både publikum og anmeldere, som både har kaldt filmen et mesterværk og en genistreg.

Ser du nogle gange på en person og tænker over hvad der foregår i deres hoved? Disney-Pixar’s nye film Inderst Inde begiver sig nu ind i hjernen for at løse det mysterium.

I Hovedkvarterets kontrolcenter, inde i den 11 årige Rileys hoved, arbejder de 5 følelser hårdt, under ledelse af den ukuelige optimist Glæde, hvis mission er at sikre at Riley er lykkelig. Frygt er ansvarlig for sikkerhed, Vrede sikrer at alt er fair, og Afsky sørger for at Riley ikke bliver forgiftet af dårlig mode eller broccoli! Triste er ikke helt sikker på hvad hendes rolle er, og der er der faktisk heller ikke andre der er.

Da Riley og hendes familier flytter til en ny og ukendt by, kommer de fem følelser på hårdt arbejde, men de er alle ivrige for at hjælpe Riley gennem den store omvæltning.

Men da Glæde og Triste ved et uheld bliver suget dybt ind i Rileys underbevidsthed, sammen med nogle af hendes dybeste minder, så er Frygt, Vrede og Afsky efterladt til at styre Riley helt alene.

Glæde og Triste må kæmpe sig igennem ukendte områder, som Langtidshukommelsen, Fantasiland, Abstrakte Tanker og Drømmeland, i et desperat forsøg på at komme tilbage til hovedkvarteret og Riley.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Genistreg i Biografen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger