Klovn i Biografen

Casper og Frank sætter deres venskab på alvorlige prøver i Klovn Forever. Her er de i en scene fra filmen. Foto: Per Arnesen.

Klovn i Biografen

2. oktober 2015 - kl. 6:43 - af

Klovn Forever er den længe ventede opfølger til mastodontsuccesen Klovn – The Movie, som tog Danmark med storm i 2010.

Nu er der gået fem år, og Casper og Frank står ved en skillevej. Hvad er det de vil? Og hvad betyder de egentlig for hinanden, når det kommer til stykket?

Venskabet sættes på den ultimative test, og undervejs udsætter Casper og Frank sig selv og hinanden for deres livs prøvelser – både i trygge omgivelser herhjemme og tværs over Atlanten i Drømmenes By, Los Angeles.

Her flytter Casper hen for at forfølge sin karriere, men for at redde venskabet sætter Frank efter ham.

I sidste ende må de to venner stille sig selv spørgsmålene: Eksisterer der overhovedet sådan noget som “venner for evigt”? Og hvad skal man hævne, og hvad skal man tilgive her i livet? Én ting er sikkert… Nu er det alvor!

På baggrund af den store succes Klovn-film nummer et havde, har biografen valgt at have Klovn Forever på programmet frem til og med 18. oktober. Første gang er torsdag den 8. oktober.

Inden da, mandag, 5. oktober, er der atter Babybio, og dette særlige arrangement har i Skagen æren af at være første gang den nye Klovn-film, Klovn Forever, vises. Baby-bio er klokken 11.00.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klovn i Biografen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger