Hedeboskolen solgt for 10.010.000 kr

Hedeboskolen solgt for 10.010.000 kr

8. oktober 2015 - kl. 9:02 - af

Hedeboskolen har stået tom siden sommeren 2012, hvor skolerne i Skagen blev slået sammen og samlet i bygninger på Skagen Skole. Siden da har Frederikshavn Kommune forberedt salg af skolen, og der er bl.a. udarbejdet ny rammelokalplan og kommuneplantillæg, som blev vedtaget i september 2015.

“Når vi har bygninger, vi ikke længere skal bruge i kommunalt regi, så er det vigtigt, at vi gør os grundige overvejelser om, hvordan bygningerne og grundarealet kan aktiveres, så der igen bliver skabt liv i området. Derfor har vi brugt tid på at undersøge alternative anvendelsesmuligheder, snakket med mulige interessenter og blandt andet udarbejdet et idekatalog, der viser nye muligheder. Alt sammen et led i en mere offensiv salgsstrategi” siger Borgmester Birgit Hansen.

Hedeboskolen har et samlet grundareal på 8,1 hektar – et areal der svarer til Tivoli i København, udgør det en meget synlig og tilgængelig platform for udvikling af spændende nye aktiviteter på toppen af Danmark. Hedeboskolen har været udbudt til salg på pris og projekt og Byrådet godkendte på deres møde d.7. oktober, at sælge til Trigon Holding A/S, med udgangspunkt i et projekt, der indeholder boliger og aktivitetscenter.

Trigon Holding A/S har købt ejendommen for 10.010.000 kr og det indledende arbejde med udvikling af området starter umiddelbart efter overtagelsen af ejendommen d.1. november 2015.

Den nye rammelokalplan giver nye muligheder for at anvende Hedeboskolen og det tilhørende areal blandt andet til ferie og fritidsformål samt boliger, og det er også på baggrund af disse nye muligheder, at køberen ønsker at udvikle området.

“Jeg glæder mig over at området nu sættes i spil til nye og spændende aktiviteter i Skagen” slutter Birgit Hansen.

Der kom i alt tre købstilbud på køb af Hedeboskolen.

2 kommentarer til “Hedeboskolen solgt for 10.010.000 kr” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Hedeboskolen solgt for 10.010.000 kr”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hedeboskolen solgt for 10.010.000 kr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger