Oplev Skandinaviens største julekalender i Skagen

Arkivfoto.

Oplev Skandinaviens største julekalender i Skagen

27. oktober 2015 - kl. 8:18 - af

Julen i Skagen står i eventyrets tegn, og hvad kan være mere eventyrligt end en Levende Julekalender? I december måned vil du i år kunne opleve Danmarks og Skandinaviens eneste levende julekalender med en ny kalenderlåge hver dag, der byder på fantastiske oplevelser og overraskelser. Glæd dig til årets store juleeventyr med herlige toner af englelyd og bjældeklang.

Forventningens glæde er stor i Skagen disse dage, for takket være erhvervsaktører, Turisthus Nord og den kreative lokale eventmager Anne Madirazza vil gæsterne i december kunne opleve en ægte Levende Julekalender i Skagen.

Forberedelserne er allerede gået i gang, for det kræver stor koordinering og planlægning, når Skagen omdannes til Danmarks største julekalender. Rundt om i byen opsættes der kalenderlåger, som hver især gemmer på en unik oplevelse, der emmer af juleeventyr. Hver dag vil kalenderlågen blive åbnet af Skagens engle, der ankommer i hestevogn med bjælder.

Aktørerne bag hver kalenderlåge er det deltagende erhvervsliv, som selv står for at udtænke overraskelsen bag hver låge. En kalenderlåge kan eksempelvis være Brøndums Hotel, hvor der åbnes op til et levende univers bag lågen. Således har 24 butikker, hoteller og restauranter sagt ja til at deltage. Men vi vil endnu ikke løfte sløret for hele programmet; det eneste vi kan røbe nu er, at låge nr. 24 er i Skagen Kirke.

Stor begejstring

Hos René Zeeberg, Turistdirektør for Skagen, Frederikshavn og Sæby, er der stor begejstring over at Skagen kan tilbyde et event i absolut verdensklasse: ”Den Levende Julekalender er noget helt unikt, der både skaber eventyrlige oplevelser og tiltrækker mange gæster til byen. Så vi glæder os til at kunne byde vores gæster velkomne i december, og vi håber at alle kommer i rigtig julestemning med os her i Skagen. ”.

Det endelige program lanceres snarest på turistforeningen webside, så hold øje med www.juliskagen.dk

3 kommentarer til “Oplev Skandinaviens største julekalender i Skagen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Oplev Skandinaviens største julekalender i Skagen”

  • Dejligt at denne levende julekalender genoptages i Skagen efter at have ligget i dvale i nogle år. Vi glæder os.

  • Den Levende Julekalender i Skagen blev allerede lanceret i 2007 og er i sin form og æstetiske udtryk ganske unik med hestevogn og englebørn som åbner dagens låge.

  • lone christoffersen

    Minder temmelig meget om den julekalender der er i Svaneke. Så ikke helt unik – men pøj, pøj med projektet!

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev Skandinaviens største julekalender i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger