En gåtur for det gode børneliv!

Arkivfoto.

En gåtur for det gode børneliv!

28. november 2015 - kl. 9:06 - af

Gå en frisk juletur, og hjælp sårbare børn i Danmark til at genfinde glæden og selvtilliden. Søndag d. 6. december går det løs i Skagen igen, når den traditionsrige Julemærkemarch for 39. gang samler ind til driften af landets fire Julemærkehjem.

Julemærkemarchen starter igen fra Skagen OK og Motions klubhus på Gl. Landevej. Der kan startes mellem kl 9.00 og 11.00, men den officielle åbning er kl 9.00 med åbningstale af Pia Karlsen.

Man kan vælge en afmærket rute på enten 5 eller 10 kilometer. Der er som sædvanlig gløggtelt i skoven med gratis udskænkning af byens bedste gløgg.

Pris:  Medalje-startkort + diplom 60 kr. Diplom-startkort 30 kr.

– Også i Skagen vil vi gerne være medhjælpende til, at sårbare børn kan få et bedre liv uden mobning og isolation. Julemærkefonden er afhængig af donationer og frivillige indsamlingsinitiativer. Det frivillige arbejde bag Julemærkemarchen har derfor stor betydning for Julemærkefondens arbejde i Danmark. De fire Julemærkehjem drives hovedsageligt for indsamlede midler, mens det offentlige tilskud begrænser sig til fem procent af budgettet.

– Julemærkemarchen tjener mange gode formål foruden at samle ind til Julemærkefonden. Arrangementet sætter samtidig fokus på motion og samvær med andre. Mange bruger marchen som afsæt til en hyggelig julefrokost sammen med familie, kolleger eller venner – en hyggelig tur og frisk luft i den gode sags tjeneste.

– Det er håbet, at rigtigt mange igen i år vil bakke op om initiativet, for der står fortsat børn i kø til et ophold på et af de fire Julemærkehjem. Et ophold, hvor børnene bliver set, hørt og forstået. Et ophold, som for mange Julemærkebørn efterfølgende står som de vigtigste ti uger i deres liv.

Yderligere information: Lene Mogensen 28256278.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En gåtur for det gode børneliv!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger