Senior-Bio begynder 2016 i Indien

Den daglige madpakke er pludselig noget helt andet, end Saajan er vant til, og et er en fejl, som viser sig at være en god fejl. Scene fra filmen.

Senior-Bio begynder 2016 i Indien

12. december 2015 - kl. 7:11 - af

2016 begynder i Senior-Bio med en indisk film – The Lunchbox.

Filmen vises tre gange – tirsdag, onsdag og torsdag 12.,13. og 14. januar. Alle tre dage er det kl. 10, og efterfølgende er der en let frokostanretning p Jakobs Café. Prisen for frokosten indgår i billetprisen for at se filmen.

Billetterne til The Lunchbox kan reserveres på biografens e-billet allerede fra på mandag, 14. december, kl. 10.30, og erfaringen fra tidligere er, at man skal være hurtigt, hvis man vil nå at sikre sig en billet.

Efteråret i år var første sæson, hvor filmene i Senior-Bio blev vist tre gange, og det har vist sig, at der er rift om billetterne alle tre dage.

Det er også baggrunden for, at man fortsætter med tre forestillinger i 2016.

En god fejl

I filmen The Lunchbox modtager Saajan Fernandes en daglig madpakke. En grå mand i sit livs efterår, der sidder fast i et kedeligt kontorarbejde og et ensformigt trummerum.

Hver dag leverer Mumbais verdenskendte leveringsservice (de såkaldte dabbawabbas) omtrent otte millioner madpakker til folk rundt omkring i byen. Pludselig modtager Saajan en madpakke helt ulig den, han er vant til.

Maden er nemlig ikke den industrifremstillede af slagsen, han normalt betaler for, men derimod hjemmelavet med kærlighed. Sajaan ved, at pakken er blevet fejlleveret, men ikke at der står en hjemmegående kvinde i den anden ende.

Snart begynder de at udveksle små beskeder til hinanden gennem madpakkerne, og langsomt udvikles et helt særligt forhold.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Senior-Bio begynder 2016 i Indien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger