Nyt, men velkendt ansigt på Skagens Kunstmuseer

Nyt, men velkendt ansigt på Skagens Kunstmuseer

15. december 2015 - kl. 8:08 - af

Nogle historier bliver kun bedre af at blive fortalt igen og igen, og på Skagens Kunstmuseer har man pr. 1. december ansat journalist Jenni Elisabeth Boelt, kendt fra TV2/Nord, til at hjælpe med at sætte ord på alle de gode fortællinger om skagensmalerne og deres museer.

Jeg elsker nye udfordringer, og da jeg fik muligheden for at tage orlov for at prøve kræfter med en helt anden verden på Skagens Kunstmuseer, var jeg slet ikke i tvivl, forklarer hun om skiftet fra nyhedsverdenen til Skagens Museum.”

Jenni er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2004, og har siden da haft forskellige funktioner på TV2 Nord, som bl.a. nyhedsvært, reporter, livejournalist og tilrettelægger. Ud over at være med til at formidle fortællingerne om Ancher, Krøyer, Tuxen og alle de andre malere, vil Jennis opgaver på museet også være, at være med til at stå for udviklingen af eventområdet i 2016, og at skabe øget fokus på samarbejdet mellem Skagens Kunstmuseer, erhvervslivet og turismeaktørerne.

”Museet på brøndumsvej er i gang med sidste etape af en omfattende renovering og udvidelse, og selv om museet er lukket for besøgende lige nu, så er der rigtig meget at se til! En af mine første opgaver er arbejdet med den store genåbning i februar, så jeg er sprunget direkte ud i det. Jeg glæder mig utroligt meget til at se hvilke udfordringer det næste år byder på, og til at være med til at sætte endnu mere fokus på Skagens Museum, de to kunstnerhjem og de fantastiske historier de tilsammen rummer.”

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt, men velkendt ansigt på Skagens Kunstmuseer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger